MAN TRUCK & BUS NV

Contactgegevens MAN TRUCK & BUS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAN TRUCK & BUS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAN TRUCK & BUS NV

Regio (region): Asse (Kobbegem), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 406,1730, België

Telefoon (phone): 02 453 01 04; 02 454 85 12 02 453 01 04; 02 454 85 12

Fax (fax): 02 453 02 88 02 453 02 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAN TRUCK & BUS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAN TRUCK & BUS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAN TRUCK & BUS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAN TRUCK & BUS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAN TRUCK & BUS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAN TRUCK & BUS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAN TRUCK & BUS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAN TRUCK & BUS NV
Products information MAN TRUCK & BUS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02001403808
Ondernemingsnummer: 4302764892
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MAN TRUCK & BUS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAN TRUCK & BUS NV
(Get full report from official database of BE for MAN TRUCK & BUS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAN TRUCK & BUS NV
Addition kinds of activities for MAN TRUCK & BUS NV

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
323104. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
17990701. Installatie van de parkeerplaats apparatuur | Parking facility equipment installation
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
48130202. Internet host services | Internet host services
59849900. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec

Werken bij MAN TRUCK & BUS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAN TRUCK & BUS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAN TRUCK & BUS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAN TRUCK & BUS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zingem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van MAN TRUCK & BUS NV in sociale netwerken
Look for responds of MAN TRUCK & BUS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAN TRUCK & BUS NV. Laat een reactie achter voor MAN TRUCK & BUS NV. MAN TRUCK & BUS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAN TRUCK & BUS NV. Leave a respond for MAN TRUCK & BUS NV. MAN TRUCK & BUS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAN TRUCK & BUS NV op de google maps. Adres en contacten MAN TRUCK & BUS NV
Location of MAN TRUCK & BUS NV on the google maps. Address and contacts of MAN TRUCK & BUS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAN TRUCK & BUS NV MAN TRUCK & BUS NV: Stevens Patrick | Van Laethem BVBA | APARTHOTEL WELLINGTON | Olympic Airways S.A. | Philing Live

Other related companies as MAN TRUCK & BUS NV: Stevens Patrick | Van Laethem BVBA | APARTHOTEL WELLINGTON | Olympic Airways S.A. | Philing Live

MAN TRUCK & BUS NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Asse (Kobbegem), België. De volledige naam van het bedrijf is MAN TRUCK & BUS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02001403808. Het bedrijf MAN TRUCK & BUS NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 406,1730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 602,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MAN TRUCK & BUS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAN TRUCK & BUS NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAN TRUCK & BUS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAN TRUCK & BUS NV, openstaande posities, locatie van MAN TRUCK & BUS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAN TRUCK & BUS NV is a company, that was registered 2015 in Asse (Kobbegem) region, Belgium. Full name of company is MAN TRUCK & BUS NV, company assigned to the tax number BE02001403808. The company MAN TRUCK & BUS NV is located at the address: Brusselsesteenweg 406,1730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 602,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MAN TRUCK & BUS NV were not found.
The main activity of MAN TRUCK & BUS NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAN TRUCK & BUS NV is not available. You also can look at reviews of MAN TRUCK & BUS NV, open positions, location of MAN TRUCK & BUS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAN TRUCK & BUS NV, Asse (Kobbegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAN TRUCK & BUS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAN TRUCK & BUS NV, Asse (Kobbegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAN TRUCK & BUS NV, employees, financial statistics.