APARTHOTEL WELLINGTON

Contactgegevens APARTHOTEL WELLINGTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APARTHOTEL WELLINGTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

APARTHOTEL WELLINGTON

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Vleurgatsesteenweg 154,1000, België

Telefoon (phone): 02 648 53 30 02 648 53 30

Fax (fax): 02 649 24 02 02 649 24 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APARTHOTEL WELLINGTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APARTHOTEL WELLINGTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APARTHOTEL WELLINGTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APARTHOTEL WELLINGTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APARTHOTEL WELLINGTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APARTHOTEL WELLINGTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APARTHOTEL WELLINGTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APARTHOTEL WELLINGTON
Products information APARTHOTEL WELLINGTON

BTW identificatienummer (tax): BE02110992431
Ondernemingsnummer: 2222778320
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in APARTHOTEL WELLINGTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APARTHOTEL WELLINGTON
(Get full report from official database of BE for APARTHOTEL WELLINGTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor APARTHOTEL WELLINGTON
Addition kinds of activities for APARTHOTEL WELLINGTON

17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
32910303. Grit, staal | Grit, steel
36210201. Condensers, synchroon: elektrisch | Condensers, synchronous: electric
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft
38290407. Treksterkte testen apparatuur | Tensile strength testing equipment
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
79110102. Discotheque, met uitzondering van alcoholische dranken | Discotheque, except those serving alcoholic beverages

Werken bij APARTHOTEL WELLINGTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APARTHOTEL WELLINGTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APARTHOTEL WELLINGTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APARTHOTEL WELLINGTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van APARTHOTEL WELLINGTON in sociale netwerken
Look for responds of APARTHOTEL WELLINGTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor APARTHOTEL WELLINGTON. Laat een reactie achter voor APARTHOTEL WELLINGTON. APARTHOTEL WELLINGTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APARTHOTEL WELLINGTON. Leave a respond for APARTHOTEL WELLINGTON. APARTHOTEL WELLINGTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APARTHOTEL WELLINGTON op de google maps. Adres en contacten APARTHOTEL WELLINGTON
Location of APARTHOTEL WELLINGTON on the google maps. Address and contacts of APARTHOTEL WELLINGTON

Andere gerelateerde bedrijven als come APARTHOTEL WELLINGTON APARTHOTEL WELLINGTON: Espace Technic SA | Robenco BVBA | Quixiz | Johanna Deblauwe | Vijay S Shah

Other related companies as APARTHOTEL WELLINGTON: Espace Technic SA | Robenco BVBA | Quixiz | Johanna Deblauwe | Vijay S Shah

APARTHOTEL WELLINGTON is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is APARTHOTEL WELLINGTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02110992431. Het bedrijf APARTHOTEL WELLINGTON bevindt zich op het adres: Vleurgatsesteenweg 154,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in APARTHOTEL WELLINGTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APARTHOTEL WELLINGTON is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APARTHOTEL WELLINGTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APARTHOTEL WELLINGTON, openstaande posities, locatie van APARTHOTEL WELLINGTON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APARTHOTEL WELLINGTON is a company, that was registered 2008 in Brussel region, Belgium. Full name of company is APARTHOTEL WELLINGTON, company assigned to the tax number BE02110992431. The company APARTHOTEL WELLINGTON is located at the address: Vleurgatsesteenweg 154,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in APARTHOTEL WELLINGTON were not found.
The main activity of APARTHOTEL WELLINGTON is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APARTHOTEL WELLINGTON is not available. You also can look at reviews of APARTHOTEL WELLINGTON, open positions, location of APARTHOTEL WELLINGTON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APARTHOTEL WELLINGTON, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APARTHOTEL WELLINGTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APARTHOTEL WELLINGTON, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APARTHOTEL WELLINGTON, employees, financial statistics.