Di Maggio SPRL

Contactgegevens Di Maggio SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Di Maggio SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Di Maggio SPRL

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Koning Soldaatlaan 50,1070, België

Telefoon (phone): 02 522 83 47 02 522 83 47

Fax (fax): 02 522 83 55 02 522 83 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Di Maggio SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Di Maggio SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Di Maggio SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Di Maggio SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Di Maggio SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Di Maggio SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Di Maggio SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Di Maggio SPRL
Products information Di Maggio SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04628784179
Ondernemingsnummer: 4871307373
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Di Maggio SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Di Maggio SPRL
(Get full report from official database of BE for Di Maggio SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Di Maggio SPRL
Addition kinds of activities for Di Maggio SPRL

472400. Reisbureaus | Travel agencies
679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
962102. Licentiebureaus | Licensing agencies
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
51691101. Calciumchloride | Calcium chloride
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments

Werken bij Di Maggio SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Di Maggio SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Di Maggio SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Di Maggio SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Di Maggio SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Di Maggio SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Di Maggio SPRL. Laat een reactie achter voor Di Maggio SPRL. Di Maggio SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Di Maggio SPRL. Leave a respond for Di Maggio SPRL. Di Maggio SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Di Maggio SPRL op de google maps. Adres en contacten Di Maggio SPRL
Location of Di Maggio SPRL on the google maps. Address and contacts of Di Maggio SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Di Maggio SPRL Di Maggio SPRL: Advocatenassociatie Geyskens Vandeurzen & vennoten CVBA | DECRUY SCHILDERWERKEN | Aldes-Euro Register SA | SOMOTEX | Ivo Boeckx N.V.

Other related companies as Di Maggio SPRL: Advocatenassociatie Geyskens Vandeurzen & vennoten CVBA | DECRUY SCHILDERWERKEN | Aldes-Euro Register SA | SOMOTEX | Ivo Boeckx N.V.

Di Maggio SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Di Maggio SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04628784179. Het bedrijf Di Maggio SPRL bevindt zich op het adres: Koning Soldaatlaan 50,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Di Maggio SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Di Maggio SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Di Maggio SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Di Maggio SPRL, openstaande posities, locatie van Di Maggio SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Di Maggio SPRL is a company, that was registered 1993 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Di Maggio SPRL, company assigned to the tax number BE04628784179. The company Di Maggio SPRL is located at the address: Koning Soldaatlaan 50,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Di Maggio SPRL were not found.
The main activity of Di Maggio SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Di Maggio SPRL is not available. You also can look at reviews of Di Maggio SPRL, open positions, location of Di Maggio SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Di Maggio SPRL, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Di Maggio SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Di Maggio SPRL, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Di Maggio SPRL, employees, financial statistics.