DECRUY SCHILDERWERKEN

Contactgegevens DECRUY SCHILDERWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECRUY SCHILDERWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECRUY SCHILDERWERKEN

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Lodewijk De Raetlaan 24A,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 93 32; 0475 64 08 96 051 31 93 32; 0475 64 08 96

Fax (fax): 051 31 93 34 051 31 93 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECRUY SCHILDERWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECRUY SCHILDERWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECRUY SCHILDERWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECRUY SCHILDERWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECRUY SCHILDERWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECRUY SCHILDERWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECRUY SCHILDERWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECRUY SCHILDERWERKEN
Products information DECRUY SCHILDERWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02381530761
Ondernemingsnummer: 6133087158
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DECRUY SCHILDERWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECRUY SCHILDERWERKEN
(Get full report from official database of BE for DECRUY SCHILDERWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECRUY SCHILDERWERKEN
Addition kinds of activities for DECRUY SCHILDERWERKEN

8712. Architectonische diensten | Architectural services
072399. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
25220302. Bestandslotramen: behalve hout | File drawer frames: except wood
34620202. Turbine motor smeedstukken, ferro | Turbine engine forgings, ferrous
57190403. Venster tinten, nec | Window shades, nec
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric

Werken bij DECRUY SCHILDERWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECRUY SCHILDERWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECRUY SCHILDERWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECRUY SCHILDERWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

Zoek naar antwoorden van DECRUY SCHILDERWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of DECRUY SCHILDERWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECRUY SCHILDERWERKEN. Laat een reactie achter voor DECRUY SCHILDERWERKEN. DECRUY SCHILDERWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECRUY SCHILDERWERKEN. Leave a respond for DECRUY SCHILDERWERKEN. DECRUY SCHILDERWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECRUY SCHILDERWERKEN op de google maps. Adres en contacten DECRUY SCHILDERWERKEN
Location of DECRUY SCHILDERWERKEN on the google maps. Address and contacts of DECRUY SCHILDERWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DECRUY SCHILDERWERKEN DECRUY SCHILDERWERKEN: Carlens NV | Creafor NV | BiteStrike BVBA | Polino BVBA | DE MADRE LENOIR & Cie SPRL

Other related companies as DECRUY SCHILDERWERKEN: Carlens NV | Creafor NV | BiteStrike BVBA | Polino BVBA | DE MADRE LENOIR & Cie SPRL

DECRUY SCHILDERWERKEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is DECRUY SCHILDERWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02381530761. Het bedrijf DECRUY SCHILDERWERKEN bevindt zich op het adres: Lodewijk De Raetlaan 24A,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DECRUY SCHILDERWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECRUY SCHILDERWERKEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECRUY SCHILDERWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECRUY SCHILDERWERKEN, openstaande posities, locatie van DECRUY SCHILDERWERKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DECRUY SCHILDERWERKEN is a company, that was registered 2014 in Izegem region, Belgium. Full name of company is DECRUY SCHILDERWERKEN, company assigned to the tax number BE02381530761. The company DECRUY SCHILDERWERKEN is located at the address: Lodewijk De Raetlaan 24A,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DECRUY SCHILDERWERKEN were not found.
The main activity of DECRUY SCHILDERWERKEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DECRUY SCHILDERWERKEN is not available. You also can look at reviews of DECRUY SCHILDERWERKEN, open positions, location of DECRUY SCHILDERWERKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECRUY SCHILDERWERKEN, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECRUY SCHILDERWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECRUY SCHILDERWERKEN, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECRUY SCHILDERWERKEN, employees, financial statistics.