CHAUFFAGE CAZIER BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • CHAUFFAGE CAZIER BVBA
Private companiesTransportation Equipment • CHAUFFAGE CAZIER BVBA

Contactgegevens CHAUFFAGE CAZIER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAUFFAGE CAZIER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAUFFAGE CAZIER BVBA

Regio (region): Leuven (Wilsele), België

Adres (address): Wijgmaalsesteenweg 90,3012, België

Telefoon (phone): 016 29 61 58 016 29 61 58

Fax (fax): 016 29 12 55 016 29 12 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAUFFAGE CAZIER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAUFFAGE CAZIER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAUFFAGE CAZIER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAUFFAGE CAZIER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAUFFAGE CAZIER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAUFFAGE CAZIER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAUFFAGE CAZIER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAUFFAGE CAZIER BVBA
Products information CHAUFFAGE CAZIER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07085601806
Ondernemingsnummer: 5158325195
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CHAUFFAGE CAZIER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAUFFAGE CAZIER BVBA
(Get full report from official database of BE for CHAUFFAGE CAZIER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAUFFAGE CAZIER BVBA
Addition kinds of activities for CHAUFFAGE CAZIER BVBA

09199902. Kikkers, vangen van | Frogs, catching of
28440301. Keulen | Colognes
32999902. Vloersamenstelling, magnesiet | Floor composition, magnesite
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
50939901. Automotive wrecking voor schroot | Automotive wrecking for scrap

Werken bij CHAUFFAGE CAZIER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAUFFAGE CAZIER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAUFFAGE CAZIER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAUFFAGE CAZIER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van CHAUFFAGE CAZIER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CHAUFFAGE CAZIER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAUFFAGE CAZIER BVBA. Laat een reactie achter voor CHAUFFAGE CAZIER BVBA. CHAUFFAGE CAZIER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAUFFAGE CAZIER BVBA. Leave a respond for CHAUFFAGE CAZIER BVBA. CHAUFFAGE CAZIER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAUFFAGE CAZIER BVBA op de google maps. Adres en contacten CHAUFFAGE CAZIER BVBA
Location of CHAUFFAGE CAZIER BVBA on the google maps. Address and contacts of CHAUFFAGE CAZIER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAUFFAGE CAZIER BVBA CHAUFFAGE CAZIER BVBA: IL ETAIT UNE FOIS... | Lemeire N | ENTREPRISES BAILLY SPRL | Gulisano BVBA | European Convention for Constructional Steelwork

Other related companies as CHAUFFAGE CAZIER BVBA: IL ETAIT UNE FOIS... | Lemeire N | ENTREPRISES BAILLY SPRL | Gulisano BVBA | European Convention for Constructional Steelwork

CHAUFFAGE CAZIER BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Leuven (Wilsele), België. De volledige naam van het bedrijf is CHAUFFAGE CAZIER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07085601806. Het bedrijf CHAUFFAGE CAZIER BVBA bevindt zich op het adres: Wijgmaalsesteenweg 90,3012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CHAUFFAGE CAZIER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAUFFAGE CAZIER BVBA is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAUFFAGE CAZIER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAUFFAGE CAZIER BVBA, openstaande posities, locatie van CHAUFFAGE CAZIER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHAUFFAGE CAZIER BVBA is a company, that was registered 2008 in Leuven (Wilsele) region, Belgium. Full name of company is CHAUFFAGE CAZIER BVBA, company assigned to the tax number BE07085601806. The company CHAUFFAGE CAZIER BVBA is located at the address: Wijgmaalsesteenweg 90,3012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CHAUFFAGE CAZIER BVBA were not found.
The main activity of CHAUFFAGE CAZIER BVBA is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAUFFAGE CAZIER BVBA is not available. You also can look at reviews of CHAUFFAGE CAZIER BVBA, open positions, location of CHAUFFAGE CAZIER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAUFFAGE CAZIER BVBA, Leuven (Wilsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAUFFAGE CAZIER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAUFFAGE CAZIER BVBA, Leuven (Wilsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAUFFAGE CAZIER BVBA, employees, financial statistics.