VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV

Contactgegevens VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV

Regio (region): Boortmeerbeek (Hever), België

Adres (address): Leuvense steenweg 132,3191, België

Telefoon (phone): 015 52 09 10 015 52 09 10

Fax (fax): 015 52 09 20 015 52 09 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV
Products information VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09735504150
Ondernemingsnummer: 3923461914
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV
(Get full report from official database of BE for VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV
Addition kinds of activities for VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV

382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
17210301. Vliegtuig schilderij | Aircraft painting
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
35230117. pootmachines | Transplanters
35230200. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
50149901. Autobanden en buizen | Automobile tires and tubes
51990401. Autofabrieken | Automobile fabrics

Werken bij VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

Zoek naar antwoorden van VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV. Laat een reactie achter voor VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV. VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV. Leave a respond for VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV. VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV op de google maps. Adres en contacten VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV
Location of VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV on the google maps. Address and contacts of VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV: COLLIGNON ET LEONARD SPRL | Etape | Hypor Fokzeugen & KI Centrum | Ark (De) | Sidnei Tendler

Other related companies as VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV: COLLIGNON ET LEONARD SPRL | Etape | Hypor Fokzeugen & KI Centrum | Ark (De) | Sidnei Tendler

VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek (Hever), België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09735504150. Het bedrijf VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV bevindt zich op het adres: Leuvense steenweg 132,3191. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, openstaande posities, locatie van VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV is a company, that was registered 2017 in Boortmeerbeek (Hever) region, Belgium. Full name of company is VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, company assigned to the tax number BE09735504150. The company VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV is located at the address: Leuvense steenweg 132,3191. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV were not found.
The main activity of VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV is not available. You also can look at reviews of VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, open positions, location of VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, Boortmeerbeek (Hever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, Boortmeerbeek (Hever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERAUWERA BOUWSTOFFEN NV, employees, financial statistics.