Van Waeleghem gebr BVBA

Contactgegevens Van Waeleghem gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Waeleghem gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Waeleghem gebr BVBA

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Geervelde 27,8310, België

Telefoon (phone): 050 37 13 54 050 37 13 54

Fax (fax): 050 37 28 58 050 37 28 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Waeleghem gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Waeleghem gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Waeleghem gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Waeleghem gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Waeleghem gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Waeleghem gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Waeleghem gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Waeleghem gebr BVBA
Products information Van Waeleghem gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03666656494
Ondernemingsnummer: 4094848632
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Waeleghem gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Waeleghem gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Waeleghem gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Waeleghem gebr BVBA
Addition kinds of activities for Van Waeleghem gebr BVBA

3483. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
41110300. Luchthaven vervoer | Airport transportation
50820000. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
73899957. Aquarium ontwerp en onderhoud | Aquarium design and maintenance
96610000. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology

Werken bij Van Waeleghem gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Waeleghem gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Waeleghem gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Waeleghem gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

Zoek naar antwoorden van Van Waeleghem gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Waeleghem gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Waeleghem gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Van Waeleghem gebr BVBA. Van Waeleghem gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Waeleghem gebr BVBA. Leave a respond for Van Waeleghem gebr BVBA. Van Waeleghem gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Waeleghem gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Waeleghem gebr BVBA
Location of Van Waeleghem gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Waeleghem gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Waeleghem gebr BVBA Van Waeleghem gebr BVBA: Ligueur (le) | Dali | VAN SEVEREN JOHAN & PEXSTERS ELIANE | Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA | Baert Mengvoeders NV

Other related companies as Van Waeleghem gebr BVBA: Ligueur (le) | Dali | VAN SEVEREN JOHAN & PEXSTERS ELIANE | Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA | Baert Mengvoeders NV

Van Waeleghem gebr BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Waeleghem gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03666656494. Het bedrijf Van Waeleghem gebr BVBA bevindt zich op het adres: Geervelde 27,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Waeleghem gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Waeleghem gebr BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Waeleghem gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Waeleghem gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Van Waeleghem gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Waeleghem gebr BVBA is a company, that was registered 2015 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is Van Waeleghem gebr BVBA, company assigned to the tax number BE03666656494. The company Van Waeleghem gebr BVBA is located at the address: Geervelde 27,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Waeleghem gebr BVBA were not found.
The main activity of Van Waeleghem gebr BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Waeleghem gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Waeleghem gebr BVBA, open positions, location of Van Waeleghem gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Waeleghem gebr BVBA, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Waeleghem gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Waeleghem gebr BVBA, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Waeleghem gebr BVBA, employees, financial statistics.