Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA

Contactgegevens Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA

Regio (region): Oosterzele (Balegem), België

Adres (address): Balegemstraat 22,9860, België

Telefoon (phone): 09 362 98 82 09 362 98 82

Fax (fax): 09 362 22 65 09 362 22 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA
Products information Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09634704589
Ondernemingsnummer: 4641143798
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA
Addition kinds of activities for Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA

458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
26790100. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment

Werken bij Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Automechanieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

Zoek naar antwoorden van Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA. Laat een reactie achter voor Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA. Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA. Leave a respond for Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA. Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA
Location of Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA: AD.CI. SA | SR Suntour Europe SA | Stork Intermes NV | Van der Erve N.V. | Autohandel Jean-Pierre Maveau

Other related companies as Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA: AD.CI. SA | SR Suntour Europe SA | Stork Intermes NV | Van der Erve N.V. | Autohandel Jean-Pierre Maveau

Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Oosterzele (Balegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09634704589. Het bedrijf Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA bevindt zich op het adres: Balegemstraat 22,9860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 837,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, openstaande posities, locatie van Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA is a company, that was registered 2010 in Oosterzele (Balegem) region, Belgium. Full name of company is Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, company assigned to the tax number BE09634704589. The company Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA is located at the address: Balegemstraat 22,9860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 837,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA were not found.
The main activity of Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, open positions, location of Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, Oosterzele (Balegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, Oosterzele (Balegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Bever E Boekhoudkantoor bv ovv BVBA, employees, financial statistics.