Aspa BVBA

Contactgegevens Aspa BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aspa BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aspa BVBA

Regio (region): Genk (Waterschei), België

Adres (address): Gieterijstraat 102,3600, België

Telefoon (phone): 089 38 58 71; 089 84 35 39; 089 38 03 77; 0476 85 11 77 089 38 58 71; 089 84 35 39; 089 38 03 77; 0476 85 11 77

Fax (fax): 089 84 35 39 089 84 35 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aspa BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aspa BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aspa BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aspa BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aspa BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aspa BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aspa BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aspa BVBA
Products information Aspa BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02810272216
Ondernemingsnummer: 3521911621
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aspa BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aspa BVBA
(Get full report from official database of BE for Aspa BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aspa BVBA
Addition kinds of activities for Aspa BVBA

283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
291107. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
26790900. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
35310810. Ploegen: bouw, uitgraving en gradering | Plows: construction, excavating, and grading
39490901. Badminton apparatuur en benodigdheden | Badminton equipment and supplies
45129901. Luchtvrachtwagen, gepland | Air cargo carrier, scheduled

Werken bij Aspa BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aspa BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aspa BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aspa BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Aspa BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aspa BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aspa BVBA. Laat een reactie achter voor Aspa BVBA. Aspa BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aspa BVBA. Leave a respond for Aspa BVBA. Aspa BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aspa BVBA op de google maps. Adres en contacten Aspa BVBA
Location of Aspa BVBA on the google maps. Address and contacts of Aspa BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aspa BVBA Aspa BVBA: Chaudral NV | Publi M BVBA | AQUATRAINER HYDROPOOL BENELUX | Euroménager SA | Vlaamse Jitsu Federatie VZW

Other related companies as Aspa BVBA: Chaudral NV | Publi M BVBA | AQUATRAINER HYDROPOOL BENELUX | Euroménager SA | Vlaamse Jitsu Federatie VZW

Aspa BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Genk (Waterschei), België. De volledige naam van het bedrijf is Aspa BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02810272216. Het bedrijf Aspa BVBA bevindt zich op het adres: Gieterijstraat 102,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aspa BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aspa BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aspa BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aspa BVBA, openstaande posities, locatie van Aspa BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aspa BVBA is a company, that was registered 2002 in Genk (Waterschei) region, Belgium. Full name of company is Aspa BVBA, company assigned to the tax number BE02810272216. The company Aspa BVBA is located at the address: Gieterijstraat 102,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aspa BVBA were not found.
The main activity of Aspa BVBA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aspa BVBA is not available. You also can look at reviews of Aspa BVBA, open positions, location of Aspa BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aspa BVBA, Genk (Waterschei): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aspa BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aspa BVBA, Genk (Waterschei): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aspa BVBA, employees, financial statistics.