DIRK HEIRWEGH BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DIRK HEIRWEGH BVBA
Private companiesBusiness Services • DIRK HEIRWEGH BVBA

Contactgegevens DIRK HEIRWEGH BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK HEIRWEGH BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK HEIRWEGH BVBA

Regio (region): Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), België

Adres (address): Potterstraat 172,9170, België

Telefoon (phone): 03 766 36 52 03 766 36 52

Fax (fax): 03 777 89 94 03 777 89 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK HEIRWEGH BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK HEIRWEGH BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK HEIRWEGH BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK HEIRWEGH BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK HEIRWEGH BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK HEIRWEGH BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK HEIRWEGH BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK HEIRWEGH BVBA
Products information DIRK HEIRWEGH BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07581085205
Ondernemingsnummer: 1483398437
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DIRK HEIRWEGH BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK HEIRWEGH BVBA
(Get full report from official database of BE for DIRK HEIRWEGH BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK HEIRWEGH BVBA
Addition kinds of activities for DIRK HEIRWEGH BVBA

874800. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
14290103. Trap rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Trap rock, crushed and broken-quarrying
17529905. Linoleum installatie | Linoleum installation
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials
73749906. Tabulatie service | Tabulating service
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij DIRK HEIRWEGH BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK HEIRWEGH BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK HEIRWEGH BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK HEIRWEGH BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Poetshulp met dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HUISHOUDSERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio groot Sint-Truiden

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van DIRK HEIRWEGH BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DIRK HEIRWEGH BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK HEIRWEGH BVBA. Laat een reactie achter voor DIRK HEIRWEGH BVBA. DIRK HEIRWEGH BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK HEIRWEGH BVBA. Leave a respond for DIRK HEIRWEGH BVBA. DIRK HEIRWEGH BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK HEIRWEGH BVBA op de google maps. Adres en contacten DIRK HEIRWEGH BVBA
Location of DIRK HEIRWEGH BVBA on the google maps. Address and contacts of DIRK HEIRWEGH BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK HEIRWEGH BVBA DIRK HEIRWEGH BVBA: Wegrovan NV | De Wit Lederwaren NV | Gogos D | Frank Van Imschoot | Hotel Bij Ford

Other related companies as DIRK HEIRWEGH BVBA: Wegrovan NV | De Wit Lederwaren NV | Gogos D | Frank Van Imschoot | Hotel Bij Ford

DIRK HEIRWEGH BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK HEIRWEGH BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07581085205. Het bedrijf DIRK HEIRWEGH BVBA bevindt zich op het adres: Potterstraat 172,9170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DIRK HEIRWEGH BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK HEIRWEGH BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK HEIRWEGH BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK HEIRWEGH BVBA, openstaande posities, locatie van DIRK HEIRWEGH BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIRK HEIRWEGH BVBA is a company, that was registered 1990 in Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels) region, Belgium. Full name of company is DIRK HEIRWEGH BVBA, company assigned to the tax number BE07581085205. The company DIRK HEIRWEGH BVBA is located at the address: Potterstraat 172,9170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DIRK HEIRWEGH BVBA were not found.
The main activity of DIRK HEIRWEGH BVBA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK HEIRWEGH BVBA is not available. You also can look at reviews of DIRK HEIRWEGH BVBA, open positions, location of DIRK HEIRWEGH BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK HEIRWEGH BVBA, Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK HEIRWEGH BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK HEIRWEGH BVBA, Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK HEIRWEGH BVBA, employees, financial statistics.