TRIONIC SA

Contactgegevens TRIONIC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRIONIC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRIONIC SA

Regio (region): Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Adres (address): Stationsstraat 41,1702, België

Telefoon (phone): 02 466 88 80 02 466 88 80

Fax (fax): 02 466 79 65 02 466 79 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRIONIC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRIONIC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRIONIC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRIONIC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRIONIC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRIONIC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRIONIC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRIONIC SA
Products information TRIONIC SA

BTW identificatienummer (tax): BE03574920654
Ondernemingsnummer: 2001403808
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TRIONIC SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRIONIC SA
(Get full report from official database of BE for TRIONIC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRIONIC SA
Addition kinds of activities for TRIONIC SA

141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
50840402. Boorpunten | Drilling bits
61639900. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
76990604. Nautische en navigatie instrument reparatie | Nautical and navigational instrument repair
79930202. Mechanische spellen, munten geëxploiteerd | Mechanical games, coin-operated

Werken bij TRIONIC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRIONIC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRIONIC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRIONIC SA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van TRIONIC SA in sociale netwerken
Look for responds of TRIONIC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRIONIC SA. Laat een reactie achter voor TRIONIC SA. TRIONIC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRIONIC SA. Leave a respond for TRIONIC SA. TRIONIC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRIONIC SA op de google maps. Adres en contacten TRIONIC SA
Location of TRIONIC SA on the google maps. Address and contacts of TRIONIC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRIONIC SA TRIONIC SA: Immo-Bouw BVBA | Mees Zakenkantoor NV | Gerec Engineering S.A. | Arani HCIC | DETIENNE, CHRISTIAN

Other related companies as TRIONIC SA: Immo-Bouw BVBA | Mees Zakenkantoor NV | Gerec Engineering S.A. | Arani HCIC | DETIENNE, CHRISTIAN

TRIONIC SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België. De volledige naam van het bedrijf is TRIONIC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03574920654. Het bedrijf TRIONIC SA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 41,1702. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 774,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TRIONIC SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRIONIC SA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRIONIC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRIONIC SA, openstaande posities, locatie van TRIONIC SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRIONIC SA is a company, that was registered 1993 in Dilbeek (Groot - Bijgaarden) region, Belgium. Full name of company is TRIONIC SA, company assigned to the tax number BE03574920654. The company TRIONIC SA is located at the address: Stationsstraat 41,1702. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 774,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TRIONIC SA were not found.
The main activity of TRIONIC SA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRIONIC SA is not available. You also can look at reviews of TRIONIC SA, open positions, location of TRIONIC SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRIONIC SA, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRIONIC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRIONIC SA, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRIONIC SA, employees, financial statistics.