U.L.M. Centre Baisy-Thy

Contactgegevens U.L.M. Centre Baisy-Thy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U.L.M. Centre Baisy-Thy: address, phone, fax, email, website, opening hours

U.L.M. Centre Baisy-Thy

Regio (region): GENAPPE, België

Adres (address): QUATRE BRAS BAISY-THY,1470, België

Telefoon (phone): 067 78 02 47; 02 653 08 32 067 78 02 47; 02 653 08 32

Fax (fax): 02 653 42 73 02 653 42 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U.L.M. Centre Baisy-Thy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U.L.M. Centre Baisy-Thy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U.L.M. Centre Baisy-Thy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U.L.M. Centre Baisy-Thy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U.L.M. Centre Baisy-Thy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U.L.M. Centre Baisy-Thy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U.L.M. Centre Baisy-Thy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U.L.M. Centre Baisy-Thy
Products information U.L.M. Centre Baisy-Thy

BTW identificatienummer (tax): BE08773101806
Ondernemingsnummer: 4595825195
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in U.L.M. Centre Baisy-Thy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U.L.M. Centre Baisy-Thy
(Get full report from official database of BE for U.L.M. Centre Baisy-Thy)

Aanvulling soorten activiteiten voor U.L.M. Centre Baisy-Thy
Addition kinds of activities for U.L.M. Centre Baisy-Thy

3331. Primaire koper | Primary copper
22110600. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
22810100. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
59129901. Drug winkels | Drug stores
73610101. Executive plaatsing | Executive placement
76920000. Las reparatie | Welding repair
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij U.L.M. Centre Baisy-Thy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U.L.M. Centre Baisy-Thy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U.L.M. Centre Baisy-Thy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U.L.M. Centre Baisy-Thy. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van U.L.M. Centre Baisy-Thy in sociale netwerken
Look for responds of U.L.M. Centre Baisy-Thy in social networks

Lees alle opmerkingen voor U.L.M. Centre Baisy-Thy. Laat een reactie achter voor U.L.M. Centre Baisy-Thy. U.L.M. Centre Baisy-Thy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U.L.M. Centre Baisy-Thy. Leave a respond for U.L.M. Centre Baisy-Thy. U.L.M. Centre Baisy-Thy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U.L.M. Centre Baisy-Thy op de google maps. Adres en contacten U.L.M. Centre Baisy-Thy
Location of U.L.M. Centre Baisy-Thy on the google maps. Address and contacts of U.L.M. Centre Baisy-Thy

Andere gerelateerde bedrijven als come U.L.M. Centre Baisy-Thy U.L.M. Centre Baisy-Thy: Minolta-QMS Europe BV | RECTUS NV | TELEWIN | S.A.B.C.A. S.A | VDS Partners

Other related companies as U.L.M. Centre Baisy-Thy: Minolta-QMS Europe BV | RECTUS NV | TELEWIN | S.A.B.C.A. S.A | VDS Partners

U.L.M. Centre Baisy-Thy is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio GENAPPE, België. De volledige naam van het bedrijf is U.L.M. Centre Baisy-Thy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08773101806. Het bedrijf U.L.M. Centre Baisy-Thy bevindt zich op het adres: QUATRE BRAS BAISY-THY,1470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in U.L.M. Centre Baisy-Thy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van U.L.M. Centre Baisy-Thy is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U.L.M. Centre Baisy-Thy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U.L.M. Centre Baisy-Thy, openstaande posities, locatie van U.L.M. Centre Baisy-Thy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

U.L.M. Centre Baisy-Thy is a company, that was registered 2005 in GENAPPE region, Belgium. Full name of company is U.L.M. Centre Baisy-Thy, company assigned to the tax number BE08773101806. The company U.L.M. Centre Baisy-Thy is located at the address: QUATRE BRAS BAISY-THY,1470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in U.L.M. Centre Baisy-Thy were not found.
The main activity of U.L.M. Centre Baisy-Thy is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of U.L.M. Centre Baisy-Thy is not available. You also can look at reviews of U.L.M. Centre Baisy-Thy, open positions, location of U.L.M. Centre Baisy-Thy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over U.L.M. Centre Baisy-Thy, GENAPPE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U.L.M. Centre Baisy-Thy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U.L.M. Centre Baisy-Thy, GENAPPE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U.L.M. Centre Baisy-Thy, employees, financial statistics.