HELI SERVICE BELGIUM NV

Contactgegevens HELI SERVICE BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELI SERVICE BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELI SERVICE BELGIUM NV

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Gaasbeeksesteenweg 140,1500, België

Telefoon (phone): 02 356 99 57; 02 361 21 21 02 356 99 57; 02 361 21 21

Fax (fax): 02 360 27 70 02 360 27 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELI SERVICE BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELI SERVICE BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELI SERVICE BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELI SERVICE BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELI SERVICE BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELI SERVICE BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELI SERVICE BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELI SERVICE BELGIUM NV
Products information HELI SERVICE BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE06571441650
Ondernemingsnummer: 8353149414
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HELI SERVICE BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELI SERVICE BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for HELI SERVICE BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELI SERVICE BELGIUM NV
Addition kinds of activities for HELI SERVICE BELGIUM NV

329600. Minerale wol | Mineral wool
737999. Computer gerelateerde diensten | Computer related services
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
22810000. Garen spin mills | Yarn spinning mills
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
50990203. Brandhout | Firewood
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order

Werken bij HELI SERVICE BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELI SERVICE BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELI SERVICE BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELI SERVICE BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van HELI SERVICE BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of HELI SERVICE BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELI SERVICE BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor HELI SERVICE BELGIUM NV. HELI SERVICE BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELI SERVICE BELGIUM NV. Leave a respond for HELI SERVICE BELGIUM NV. HELI SERVICE BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELI SERVICE BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten HELI SERVICE BELGIUM NV
Location of HELI SERVICE BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of HELI SERVICE BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HELI SERVICE BELGIUM NV HELI SERVICE BELGIUM NV: SN 3 | Comes Consulting grp NV | Lu!s Paragraph NV | Callemeyn B.V.B.A. | den vetten os, boes

Other related companies as HELI SERVICE BELGIUM NV: SN 3 | Comes Consulting grp NV | Lu!s Paragraph NV | Callemeyn B.V.B.A. | den vetten os, boes

HELI SERVICE BELGIUM NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is HELI SERVICE BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06571441650. Het bedrijf HELI SERVICE BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Gaasbeeksesteenweg 140,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HELI SERVICE BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HELI SERVICE BELGIUM NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELI SERVICE BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELI SERVICE BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van HELI SERVICE BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HELI SERVICE BELGIUM NV is a company, that was registered 1987 in Halle region, Belgium. Full name of company is HELI SERVICE BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE06571441650. The company HELI SERVICE BELGIUM NV is located at the address: Gaasbeeksesteenweg 140,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HELI SERVICE BELGIUM NV were not found.
The main activity of HELI SERVICE BELGIUM NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HELI SERVICE BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of HELI SERVICE BELGIUM NV, open positions, location of HELI SERVICE BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELI SERVICE BELGIUM NV, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELI SERVICE BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELI SERVICE BELGIUM NV, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELI SERVICE BELGIUM NV, employees, financial statistics.