Comes Consulting grp NV

Contactgegevens Comes Consulting grp NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comes Consulting grp NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comes Consulting grp NV

Regio (region): Oud-Heverlee, België

Adres (address): Sint-Annastraat 3,3050, België

Telefoon (phone): 016 35 58 35 016 35 58 35

Fax (fax): 016 35 58 28 016 35 58 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comes Consulting grp NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comes Consulting grp NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comes Consulting grp NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comes Consulting grp NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comes Consulting grp NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comes Consulting grp NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comes Consulting grp NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comes Consulting grp NV
Products information Comes Consulting grp NV

BTW identificatienummer (tax): BE02297760009
Ondernemingsnummer: 7023803710
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Comes Consulting grp NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comes Consulting grp NV
(Get full report from official database of BE for Comes Consulting grp NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comes Consulting grp NV
Addition kinds of activities for Comes Consulting grp NV

5441. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
35799913. Stemmachines | Voting machines
36340311. Luchtbevochtigers, elektrisch: huishouden | Humidifiers, electric: household
44249900. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural

Werken bij Comes Consulting grp NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comes Consulting grp NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comes Consulting grp NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comes Consulting grp NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

Zoek naar antwoorden van Comes Consulting grp NV in sociale netwerken
Look for responds of Comes Consulting grp NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comes Consulting grp NV. Laat een reactie achter voor Comes Consulting grp NV. Comes Consulting grp NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comes Consulting grp NV. Leave a respond for Comes Consulting grp NV. Comes Consulting grp NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comes Consulting grp NV op de google maps. Adres en contacten Comes Consulting grp NV
Location of Comes Consulting grp NV on the google maps. Address and contacts of Comes Consulting grp NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Comes Consulting grp NV Comes Consulting grp NV: Pioen Bloemenateljee | JACQUEMIN CH | De Coninck J-M | Grommersch J-M | Brandstoffen De Jans & Co NV

Other related companies as Comes Consulting grp NV: Pioen Bloemenateljee | JACQUEMIN CH | De Coninck J-M | Grommersch J-M | Brandstoffen De Jans & Co NV

Comes Consulting grp NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Oud-Heverlee, België. De volledige naam van het bedrijf is Comes Consulting grp NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02297760009. Het bedrijf Comes Consulting grp NV bevindt zich op het adres: Sint-Annastraat 3,3050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 706,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Comes Consulting grp NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comes Consulting grp NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comes Consulting grp NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comes Consulting grp NV, openstaande posities, locatie van Comes Consulting grp NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Comes Consulting grp NV is a company, that was registered 2013 in Oud-Heverlee region, Belgium. Full name of company is Comes Consulting grp NV, company assigned to the tax number BE02297760009. The company Comes Consulting grp NV is located at the address: Sint-Annastraat 3,3050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 706,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Comes Consulting grp NV were not found.
The main activity of Comes Consulting grp NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Comes Consulting grp NV is not available. You also can look at reviews of Comes Consulting grp NV, open positions, location of Comes Consulting grp NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comes Consulting grp NV, Oud-Heverlee: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comes Consulting grp NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comes Consulting grp NV, Oud-Heverlee: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comes Consulting grp NV, employees, financial statistics.