A A A Michaels NV

Contactgegevens A A A Michaels NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A A Michaels NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A A Michaels NV

Regio (region): Schilde, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 194,2970, België

Telefoon (phone): 03 385 83 95 03 385 83 95

Fax (fax): 03 385 52 75 03 385 52 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A A Michaels NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A A Michaels NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A A Michaels NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A A Michaels NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A A Michaels NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A A Michaels NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A A Michaels NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A A Michaels NV
Products information A A A Michaels NV

BTW identificatienummer (tax): BE06934539794
Ondernemingsnummer: 1010437011
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A A A Michaels NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A A Michaels NV
(Get full report from official database of BE for A A A Michaels NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A A Michaels NV
Addition kinds of activities for A A A Michaels NV

344300. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
22110304. Huck toweling | Huck toweling
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij A A A Michaels NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A A Michaels NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A A Michaels NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A A Michaels NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van A A A Michaels NV in sociale netwerken
Look for responds of A A A Michaels NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A A Michaels NV. Laat een reactie achter voor A A A Michaels NV. A A A Michaels NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A A Michaels NV. Leave a respond for A A A Michaels NV. A A A Michaels NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A A Michaels NV op de google maps. Adres en contacten A A A Michaels NV
Location of A A A Michaels NV on the google maps. Address and contacts of A A A Michaels NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A A A Michaels NV A A A Michaels NV: Elotec | Vitali Alain Ets SPRL | Kitchen Vastiau-Godeau | Allure | CREANET BELGIUM

Other related companies as A A A Michaels NV: Elotec | Vitali Alain Ets SPRL | Kitchen Vastiau-Godeau | Allure | CREANET BELGIUM

A A A Michaels NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Schilde, België. De volledige naam van het bedrijf is A A A Michaels NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06934539794. Het bedrijf A A A Michaels NV bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 194,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A A A Michaels NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A A Michaels NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A A Michaels NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A A Michaels NV, openstaande posities, locatie van A A A Michaels NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A A Michaels NV is a company, that was registered 2013 in Schilde region, Belgium. Full name of company is A A A Michaels NV, company assigned to the tax number BE06934539794. The company A A A Michaels NV is located at the address: Turnhoutsebaan 194,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A A A Michaels NV were not found.
The main activity of A A A Michaels NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A A A Michaels NV is not available. You also can look at reviews of A A A Michaels NV, open positions, location of A A A Michaels NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A A Michaels NV, Schilde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A A Michaels NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A A Michaels NV, Schilde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A A Michaels NV, employees, financial statistics.