Vitali Alain Ets SPRL

Contactgegevens Vitali Alain Ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vitali Alain Ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vitali Alain Ets SPRL

Regio (region): Virton (Saint-Mard), België

Adres (address): Chemin Morel 6,6762, België

Telefoon (phone): 063 58 28 48 063 58 28 48

Fax (fax): 063 58 27 37 063 58 27 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vitali Alain Ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vitali Alain Ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vitali Alain Ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vitali Alain Ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vitali Alain Ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vitali Alain Ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vitali Alain Ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vitali Alain Ets SPRL
Products information Vitali Alain Ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04234100341
Ondernemingsnummer: 7828552246
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vitali Alain Ets SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vitali Alain Ets SPRL
(Get full report from official database of BE for Vitali Alain Ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vitali Alain Ets SPRL
Addition kinds of activities for Vitali Alain Ets SPRL

382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
28510109. Undercoatings, verf | Undercoatings, paint
38459901. Laser systemen en apparatuur, medisch | Laser systems and equipment, medical
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school

Werken bij Vitali Alain Ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vitali Alain Ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vitali Alain Ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vitali Alain Ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

Zoek naar antwoorden van Vitali Alain Ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vitali Alain Ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vitali Alain Ets SPRL. Laat een reactie achter voor Vitali Alain Ets SPRL. Vitali Alain Ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vitali Alain Ets SPRL. Leave a respond for Vitali Alain Ets SPRL. Vitali Alain Ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vitali Alain Ets SPRL op de google maps. Adres en contacten Vitali Alain Ets SPRL
Location of Vitali Alain Ets SPRL on the google maps. Address and contacts of Vitali Alain Ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vitali Alain Ets SPRL Vitali Alain Ets SPRL: Cox S | CL Construct SA | Boucique M | MC Klin International BVBA | BOUHARMONT (MAZOUT) SPRL

Other related companies as Vitali Alain Ets SPRL: Cox S | CL Construct SA | Boucique M | MC Klin International BVBA | BOUHARMONT (MAZOUT) SPRL

Vitali Alain Ets SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Virton (Saint-Mard), België. De volledige naam van het bedrijf is Vitali Alain Ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234100341. Het bedrijf Vitali Alain Ets SPRL bevindt zich op het adres: Chemin Morel 6,6762. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 369,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vitali Alain Ets SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vitali Alain Ets SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vitali Alain Ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vitali Alain Ets SPRL, openstaande posities, locatie van Vitali Alain Ets SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vitali Alain Ets SPRL is a company, that was registered 2017 in Virton (Saint-Mard) region, Belgium. Full name of company is Vitali Alain Ets SPRL, company assigned to the tax number BE04234100341. The company Vitali Alain Ets SPRL is located at the address: Chemin Morel 6,6762. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 369,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vitali Alain Ets SPRL were not found.
The main activity of Vitali Alain Ets SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vitali Alain Ets SPRL is not available. You also can look at reviews of Vitali Alain Ets SPRL, open positions, location of Vitali Alain Ets SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vitali Alain Ets SPRL, Virton (Saint-Mard): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vitali Alain Ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vitali Alain Ets SPRL, Virton (Saint-Mard): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vitali Alain Ets SPRL, employees, financial statistics.