All Meats Int Co NV

Contactgegevens All Meats Int Co NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Meats Int Co NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Meats Int Co NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Industriepark-Noord 21,9100, België

Telefoon (phone): 03 766 06 06 03 766 06 06

Fax (fax): 03 777 54 48 03 777 54 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Meats Int Co NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Meats Int Co NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Meats Int Co NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Meats Int Co NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Meats Int Co NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Meats Int Co NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Meats Int Co NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Meats Int Co NV
Products information All Meats Int Co NV

BTW identificatienummer (tax): BE01416656494
Ondernemingsnummer: 1844848632
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in All Meats Int Co NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Meats Int Co NV
(Get full report from official database of BE for All Meats Int Co NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Meats Int Co NV
Addition kinds of activities for All Meats Int Co NV

072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
344301. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
70339903. Recreatieparkparken | Recreational vehicle parks
80930101. Alcoholkliniek, polikliniek | Alcohol clinic, outpatient

Werken bij All Meats Int Co NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Meats Int Co NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Meats Int Co NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Meats Int Co NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van All Meats Int Co NV in sociale netwerken
Look for responds of All Meats Int Co NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Meats Int Co NV. Laat een reactie achter voor All Meats Int Co NV. All Meats Int Co NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Meats Int Co NV. Leave a respond for All Meats Int Co NV. All Meats Int Co NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Meats Int Co NV op de google maps. Adres en contacten All Meats Int Co NV
Location of All Meats Int Co NV on the google maps. Address and contacts of All Meats Int Co NV

Andere gerelateerde bedrijven als come All Meats Int Co NV All Meats Int Co NV: FAAC BELGIUM | STUDIO D | Cad In Line | EHEDG Secretariat | InfoNavigator bvba

Other related companies as All Meats Int Co NV: FAAC BELGIUM | STUDIO D | Cad In Line | EHEDG Secretariat | InfoNavigator bvba

All Meats Int Co NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is All Meats Int Co NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01416656494. Het bedrijf All Meats Int Co NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Noord 21,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in All Meats Int Co NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Meats Int Co NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Meats Int Co NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Meats Int Co NV, openstaande posities, locatie van All Meats Int Co NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Meats Int Co NV is a company, that was registered 2006 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is All Meats Int Co NV, company assigned to the tax number BE01416656494. The company All Meats Int Co NV is located at the address: Industriepark-Noord 21,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in All Meats Int Co NV were not found.
The main activity of All Meats Int Co NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of All Meats Int Co NV is not available. You also can look at reviews of All Meats Int Co NV, open positions, location of All Meats Int Co NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Meats Int Co NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Meats Int Co NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Meats Int Co NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Meats Int Co NV, employees, financial statistics.