ATELIER DE CONSTR POLYESTER

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ATELIER DE CONSTR POLYESTER
Private companiesBusiness Services • ATELIER DE CONSTR POLYESTER

Contactgegevens ATELIER DE CONSTR POLYESTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER DE CONSTR POLYESTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER DE CONSTR POLYESTER

Regio (region): La Louvière (Haine-Saint-Paul), België

Adres (address): Rue des Rentiers 125,7100, België

Telefoon (phone): 064 26 58 43 064 26 58 43

Fax (fax): 064 26 60 28 064 26 60 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER DE CONSTR POLYESTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER DE CONSTR POLYESTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER DE CONSTR POLYESTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER DE CONSTR POLYESTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER DE CONSTR POLYESTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER DE CONSTR POLYESTER
Products information ATELIER DE CONSTR POLYESTER

BTW identificatienummer (tax): BE04801818847
Ondernemingsnummer: 1113433837
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ATELIER DE CONSTR POLYESTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER
(Get full report from official database of BE for ATELIER DE CONSTR POLYESTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER
Addition kinds of activities for ATELIER DE CONSTR POLYESTER

2754. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
874801. Testdiensten | Testing services
24290101. Cooperage voorraad producten: staven, rubrieken, hoepels, enz. | Cooperage stock products: staves, headings, hoops, etc.
26310404. Voedingsbord, speciaal | Food board, special
27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
32290403. Garen, glasvezel | Yarn, fiberglass
34520101. Cotterpennen, metaal | Cotter pins, metal
50940200. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies

Werken bij ATELIER DE CONSTR POLYESTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER DE CONSTR POLYESTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van ATELIER DE CONSTR POLYESTER in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER DE CONSTR POLYESTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Laat een reactie achter voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER. ATELIER DE CONSTR POLYESTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Leave a respond for ATELIER DE CONSTR POLYESTER. ATELIER DE CONSTR POLYESTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER DE CONSTR POLYESTER op de google maps. Adres en contacten ATELIER DE CONSTR POLYESTER
Location of ATELIER DE CONSTR POLYESTER on the google maps. Address and contacts of ATELIER DE CONSTR POLYESTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER DE CONSTR POLYESTER ATELIER DE CONSTR POLYESTER: Floregineel | Belga Printing Machines | Clerens Al | Editions J SPRL | Willemsen André BVBA

Other related companies as ATELIER DE CONSTR POLYESTER: Floregineel | Belga Printing Machines | Clerens Al | Editions J SPRL | Willemsen André BVBA

ATELIER DE CONSTR POLYESTER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio La Louvière (Haine-Saint-Paul), België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER DE CONSTR POLYESTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04801818847. Het bedrijf ATELIER DE CONSTR POLYESTER bevindt zich op het adres: Rue des Rentiers 125,7100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ATELIER DE CONSTR POLYESTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER DE CONSTR POLYESTER is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER DE CONSTR POLYESTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER DE CONSTR POLYESTER, openstaande posities, locatie van ATELIER DE CONSTR POLYESTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER DE CONSTR POLYESTER is a company, that was registered 1986 in La Louvière (Haine-Saint-Paul) region, Belgium. Full name of company is ATELIER DE CONSTR POLYESTER, company assigned to the tax number BE04801818847. The company ATELIER DE CONSTR POLYESTER is located at the address: Rue des Rentiers 125,7100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ATELIER DE CONSTR POLYESTER were not found.
The main activity of ATELIER DE CONSTR POLYESTER is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER DE CONSTR POLYESTER is not available. You also can look at reviews of ATELIER DE CONSTR POLYESTER, open positions, location of ATELIER DE CONSTR POLYESTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER DE CONSTR POLYESTER, La Louvière (Haine-Saint-Paul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER DE CONSTR POLYESTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER DE CONSTR POLYESTER, La Louvière (Haine-Saint-Paul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER DE CONSTR POLYESTER, employees, financial statistics.