AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS

Contactgegevens AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Hertogstraat 27,1150, België

Telefoon (phone): 02 514 17 44 02 514 17 44

Fax (fax): 02 511 41 56 02 511 41 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS
Products information AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE09310058593
Ondernemingsnummer: 7148773193
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS
Addition kinds of activities for AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS

807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
38210400. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
50850704. vlechten | Twine

Werken bij AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • HEFTRUCKBESTUURDER TEXTIELSECTOR -2 PLOEGEN/ SOFER MOTOSTIVUITOR SECTORUL TEXTIEL- 2 SCHIMBURI (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Tielt gaat Forum Jobs op zoek naar een heftruckbestuurder die kan werken in 2 ploegen (5u-13u / 13u-21u). Je staat in voor het lossen van vrachtwagens én hebt een goede PC-kennis.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS. Laat een reactie achter voor AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS. AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS. Leave a respond for AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS. AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS
Location of AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS: Thomassen & Fils SPRL | Kwik-Kopie | ROSSEEL METALEN NV | Optiburg | Denys N.V

Other related companies as AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS: Thomassen & Fils SPRL | Kwik-Kopie | ROSSEEL METALEN NV | Optiburg | Denys N.V

AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09310058593. Het bedrijf AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS bevindt zich op het adres: Hertogstraat 27,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, openstaande posities, locatie van AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS is a company, that was registered 1989 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, company assigned to the tax number BE09310058593. The company AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS is located at the address: Hertogstraat 27,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS were not found.
The main activity of AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, open positions, location of AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMS-ATHALYS MEDIA SYSTEMS, employees, financial statistics.