PRICE WATERHOUSE

Contactgegevens PRICE WATERHOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRICE WATERHOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRICE WATERHOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLUWEDAL 30; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27137000 (+32-27137000) 27137000 (+32-27137000)

Fax (fax): +32 (83) 221-24-16 +32 (83) 221-24-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRICE WATERHOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRICE WATERHOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRICE WATERHOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRICE WATERHOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRICE WATERHOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRICE WATERHOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRICE WATERHOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRICE WATERHOUSE
Products information PRICE WATERHOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE07127349853
Ondernemingsnummer: 9937377929
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PRICE WATERHOUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRICE WATERHOUSE
(Get full report from official database of BE for PRICE WATERHOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRICE WATERHOUSE
Addition kinds of activities for PRICE WATERHOUSE

366302. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
34460503. Registraties (lucht), metaal | Registers (air), metal
35560100. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
58120315. Snackwinkel | Snack shop

Werken bij PRICE WATERHOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRICE WATERHOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRICE WATERHOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRICE WATERHOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van PRICE WATERHOUSE in sociale netwerken
Look for responds of PRICE WATERHOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRICE WATERHOUSE. Laat een reactie achter voor PRICE WATERHOUSE. PRICE WATERHOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRICE WATERHOUSE. Leave a respond for PRICE WATERHOUSE. PRICE WATERHOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRICE WATERHOUSE op de google maps. Adres en contacten PRICE WATERHOUSE
Location of PRICE WATERHOUSE on the google maps. Address and contacts of PRICE WATERHOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come PRICE WATERHOUSE PRICE WATERHOUSE: Deutsche Bank AG | SPC International NV | FA. ADRIAENS | S.P.M NV | CYRIEL DE WAELE

Other related companies as PRICE WATERHOUSE: Deutsche Bank AG | SPC International NV | FA. ADRIAENS | S.P.M NV | CYRIEL DE WAELE

PRICE WATERHOUSE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRICE WATERHOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127349853. Het bedrijf PRICE WATERHOUSE bevindt zich op het adres: WOLUWEDAL 30; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in PRICE WATERHOUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRICE WATERHOUSE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRICE WATERHOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRICE WATERHOUSE, openstaande posities, locatie van PRICE WATERHOUSE op de kaart.

PRICE WATERHOUSE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRICE WATERHOUSE, company assigned to the tax number BE07127349853. The company PRICE WATERHOUSE is located at the address: WOLUWEDAL 30; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in PRICE WATERHOUSE were not found.
The main activity of PRICE WATERHOUSE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRICE WATERHOUSE is not available. You also can look at reviews of PRICE WATERHOUSE, open positions, location of PRICE WATERHOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRICE WATERHOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRICE WATERHOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRICE WATERHOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRICE WATERHOUSE, employees, financial statistics.