HAUTEM ASSURANCES

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • HAUTEM ASSURANCES
Private companiesFurniture and Fixtures • HAUTEM ASSURANCES

Contactgegevens HAUTEM ASSURANCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUTEM ASSURANCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUTEM ASSURANCES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PETIT-TRY 38; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71812810 (+32-71812810) 71812810 (+32-71812810)

Fax (fax): +32 (12) 542-67-15 +32 (12) 542-67-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUTEM ASSURANCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUTEM ASSURANCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUTEM ASSURANCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUTEM ASSURANCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUTEM ASSURANCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUTEM ASSURANCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUTEM ASSURANCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUTEM ASSURANCES
Products information HAUTEM ASSURANCES

BTW identificatienummer (tax): BE03891326904
Ondernemingsnummer: 6958435058
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUTEM ASSURANCES
(Get full report from official database of BE for HAUTEM ASSURANCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUTEM ASSURANCES
Addition kinds of activities for HAUTEM ASSURANCES

225900. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
251903. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
20829902. Bier (alcoholische drank) | Beer (alcoholic beverage)
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
26210909. Isolatiebekleding, papier | Insulation siding, paper
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
36790500. Elektronische schakelaars | Electronic switches
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij HAUTEM ASSURANCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUTEM ASSURANCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUTEM ASSURANCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUTEM ASSURANCES. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van HAUTEM ASSURANCES in sociale netwerken
Look for responds of HAUTEM ASSURANCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUTEM ASSURANCES. Laat een reactie achter voor HAUTEM ASSURANCES. HAUTEM ASSURANCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUTEM ASSURANCES. Leave a respond for HAUTEM ASSURANCES. HAUTEM ASSURANCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUTEM ASSURANCES op de google maps. Adres en contacten HAUTEM ASSURANCES
Location of HAUTEM ASSURANCES on the google maps. Address and contacts of HAUTEM ASSURANCES

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUTEM ASSURANCES HAUTEM ASSURANCES: ROGER VAN REUSEL | ARSENE VAN DE VELDE | Swinnen | VAN REETH NV | DE PAPE

Other related companies as HAUTEM ASSURANCES: ROGER VAN REUSEL | ARSENE VAN DE VELDE | Swinnen | VAN REETH NV | DE PAPE

HAUTEM ASSURANCES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUTEM ASSURANCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03891326904. Het bedrijf HAUTEM ASSURANCES bevindt zich op het adres: RUE DU PETIT-TRY 38; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van HAUTEM ASSURANCES is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUTEM ASSURANCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUTEM ASSURANCES, openstaande posities, locatie van HAUTEM ASSURANCES op de kaart.

HAUTEM ASSURANCES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUTEM ASSURANCES, company assigned to the tax number BE03891326904. The company HAUTEM ASSURANCES is located at the address: RUE DU PETIT-TRY 38; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of HAUTEM ASSURANCES is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUTEM ASSURANCES is not available. You also can look at reviews of HAUTEM ASSURANCES, open positions, location of HAUTEM ASSURANCES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUTEM ASSURANCES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUTEM ASSURANCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUTEM ASSURANCES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUTEM ASSURANCES, employees, financial statistics.