G. DURANT

Contactgegevens G. DURANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. DURANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. DURANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARSENAALSTRAAT 37; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50345491 (+32-50345491) 50345491 (+32-50345491)

Fax (fax): +32 (61) 694-92-44 +32 (61) 694-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. DURANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. DURANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. DURANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. DURANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. DURANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. DURANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. DURANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. DURANT
Products information G. DURANT

BTW identificatienummer (tax): BE09618774414
Ondernemingsnummer: 7672821044
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. DURANT
(Get full report from official database of BE for G. DURANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. DURANT
Addition kinds of activities for G. DURANT

4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
267503. Stencils en lettermaterialen: doodgesneden | Stencils and lettering materials: die-cut
17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance

Werken bij G. DURANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. DURANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. DURANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. DURANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van G. DURANT in sociale netwerken
Look for responds of G. DURANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. DURANT. Laat een reactie achter voor G. DURANT. G. DURANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. DURANT. Leave a respond for G. DURANT. G. DURANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. DURANT op de google maps. Adres en contacten G. DURANT
Location of G. DURANT on the google maps. Address and contacts of G. DURANT

Andere gerelateerde bedrijven als come G. DURANT G. DURANT: SCHOONHEIDSSTUDIO DEBBY | GARDEN CENTER DANNEELS | Cornelis Mieke | ISABELLE NIEDLISPACHER | YVENS-DECROUPET

Other related companies as G. DURANT: SCHOONHEIDSSTUDIO DEBBY | GARDEN CENTER DANNEELS | Cornelis Mieke | ISABELLE NIEDLISPACHER | YVENS-DECROUPET

G. DURANT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. DURANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618774414. Het bedrijf G. DURANT bevindt zich op het adres: ARSENAALSTRAAT 37; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van G. DURANT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. DURANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. DURANT, openstaande posities, locatie van G. DURANT op de kaart.

G. DURANT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. DURANT, company assigned to the tax number BE09618774414. The company G. DURANT is located at the address: ARSENAALSTRAAT 37; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of G. DURANT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G. DURANT is not available. You also can look at reviews of G. DURANT, open positions, location of G. DURANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. DURANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. DURANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. DURANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. DURANT, employees, financial statistics.