F. VAN DER AUWERA

Contactgegevens F. VAN DER AUWERA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. VAN DER AUWERA: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. VAN DER AUWERA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIESBLOKSTRAAT 9; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15277487 (+32-15277487) 15277487 (+32-15277487)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. VAN DER AUWERA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. VAN DER AUWERA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. VAN DER AUWERA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. VAN DER AUWERA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. VAN DER AUWERA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. VAN DER AUWERA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. VAN DER AUWERA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. VAN DER AUWERA
Products information F. VAN DER AUWERA

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. VAN DER AUWERA
(Get full report from official database of BE for F. VAN DER AUWERA)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. VAN DER AUWERA
Addition kinds of activities for F. VAN DER AUWERA

481300. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
27520405. Souvenirkaarten, gelithografeerd | Souvenir cards, lithographed
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
35249905. Rollers, gazon | Rollers, lawn
92230000. Correctionele instellingen | Correctional institutions

Werken bij F. VAN DER AUWERA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. VAN DER AUWERA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. VAN DER AUWERA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. VAN DER AUWERA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van F. VAN DER AUWERA in sociale netwerken
Look for responds of F. VAN DER AUWERA in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. VAN DER AUWERA. Laat een reactie achter voor F. VAN DER AUWERA. F. VAN DER AUWERA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. VAN DER AUWERA. Leave a respond for F. VAN DER AUWERA. F. VAN DER AUWERA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. VAN DER AUWERA op de google maps. Adres en contacten F. VAN DER AUWERA
Location of F. VAN DER AUWERA on the google maps. Address and contacts of F. VAN DER AUWERA

Andere gerelateerde bedrijven als come F. VAN DER AUWERA F. VAN DER AUWERA: Banque Bruxelles Lambert SA | WILFRIED COPPENS | Archistab NV | Compagnie des Jardins | Dingemans Alex

Other related companies as F. VAN DER AUWERA: Banque Bruxelles Lambert SA | WILFRIED COPPENS | Archistab NV | Compagnie des Jardins | Dingemans Alex

F. VAN DER AUWERA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. VAN DER AUWERA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf F. VAN DER AUWERA bevindt zich op het adres: BIESBLOKSTRAAT 9; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van F. VAN DER AUWERA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. VAN DER AUWERA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. VAN DER AUWERA, openstaande posities, locatie van F. VAN DER AUWERA op de kaart.

F. VAN DER AUWERA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. VAN DER AUWERA, company assigned to the tax number BE01218902587. The company F. VAN DER AUWERA is located at the address: BIESBLOKSTRAAT 9; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of F. VAN DER AUWERA is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of F. VAN DER AUWERA is not available. You also can look at reviews of F. VAN DER AUWERA, open positions, location of F. VAN DER AUWERA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. VAN DER AUWERA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. VAN DER AUWERA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. VAN DER AUWERA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. VAN DER AUWERA, employees, financial statistics.