DINA VOSSEN

Contactgegevens DINA VOSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DINA VOSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DINA VOSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENENDRIES 33; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12233117 (+32-12233117) 12233117 (+32-12233117)

Fax (fax): +32 (53) 880-27-70 +32 (53) 880-27-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DINA VOSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DINA VOSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DINA VOSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DINA VOSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DINA VOSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DINA VOSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DINA VOSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DINA VOSSEN
Products information DINA VOSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08476470947
Ondernemingsnummer: 3323608398
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DINA VOSSEN
(Get full report from official database of BE for DINA VOSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DINA VOSSEN
Addition kinds of activities for DINA VOSSEN

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
3951. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
289500. Carbon zwart | Carbon black
353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
35729901. Computer-hulptoestellen | Computer auxiliary storage units

Werken bij DINA VOSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DINA VOSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DINA VOSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DINA VOSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van DINA VOSSEN in sociale netwerken
Look for responds of DINA VOSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DINA VOSSEN. Laat een reactie achter voor DINA VOSSEN. DINA VOSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DINA VOSSEN. Leave a respond for DINA VOSSEN. DINA VOSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DINA VOSSEN op de google maps. Adres en contacten DINA VOSSEN
Location of DINA VOSSEN on the google maps. Address and contacts of DINA VOSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DINA VOSSEN DINA VOSSEN: PLASTIBOOK | Delvaux A Assurances SA | AGENCE DE VENTE | DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS NV | Hubert Teblick B.V.B.A.

Other related companies as DINA VOSSEN: PLASTIBOOK | Delvaux A Assurances SA | AGENCE DE VENTE | DRUKKERIJ GEORGE MICHIELS NV | Hubert Teblick B.V.B.A.

DINA VOSSEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DINA VOSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08476470947. Het bedrijf DINA VOSSEN bevindt zich op het adres: GENENDRIES 33; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DINA VOSSEN is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DINA VOSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DINA VOSSEN, openstaande posities, locatie van DINA VOSSEN op de kaart.

DINA VOSSEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DINA VOSSEN, company assigned to the tax number BE08476470947. The company DINA VOSSEN is located at the address: GENENDRIES 33; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DINA VOSSEN is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DINA VOSSEN is not available. You also can look at reviews of DINA VOSSEN, open positions, location of DINA VOSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DINA VOSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DINA VOSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DINA VOSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DINA VOSSEN, employees, financial statistics.