DECOMBEL EN DE KONINCK

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DECOMBEL EN DE KONINCK
Private companiesUnited States Postal Service • DECOMBEL EN DE KONINCK

Contactgegevens DECOMBEL EN DE KONINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOMBEL EN DE KONINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOMBEL EN DE KONINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTSESTEENWEG 621; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59705616 (+32-59705616) 59705616 (+32-59705616)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOMBEL EN DE KONINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOMBEL EN DE KONINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOMBEL EN DE KONINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOMBEL EN DE KONINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOMBEL EN DE KONINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOMBEL EN DE KONINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOMBEL EN DE KONINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOMBEL EN DE KONINCK
Products information DECOMBEL EN DE KONINCK

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOMBEL EN DE KONINCK
(Get full report from official database of BE for DECOMBEL EN DE KONINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOMBEL EN DE KONINCK
Addition kinds of activities for DECOMBEL EN DE KONINCK

23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
50889900. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand
80729903. Tentoonstelling | Denture production
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij DECOMBEL EN DE KONINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOMBEL EN DE KONINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOMBEL EN DE KONINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOMBEL EN DE KONINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van DECOMBEL EN DE KONINCK in sociale netwerken
Look for responds of DECOMBEL EN DE KONINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOMBEL EN DE KONINCK. Laat een reactie achter voor DECOMBEL EN DE KONINCK. DECOMBEL EN DE KONINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOMBEL EN DE KONINCK. Leave a respond for DECOMBEL EN DE KONINCK. DECOMBEL EN DE KONINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOMBEL EN DE KONINCK op de google maps. Adres en contacten DECOMBEL EN DE KONINCK
Location of DECOMBEL EN DE KONINCK on the google maps. Address and contacts of DECOMBEL EN DE KONINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOMBEL EN DE KONINCK DECOMBEL EN DE KONINCK: FLSA BOLAND-MARIN | BAETEN - VAN ES BVBA | SERVIGAS | WEES WEGWIJS | BERNARD PIERON

Other related companies as DECOMBEL EN DE KONINCK: FLSA BOLAND-MARIN | BAETEN - VAN ES BVBA | SERVIGAS | WEES WEGWIJS | BERNARD PIERON

DECOMBEL EN DE KONINCK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOMBEL EN DE KONINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf DECOMBEL EN DE KONINCK bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTSESTEENWEG 621; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DECOMBEL EN DE KONINCK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOMBEL EN DE KONINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOMBEL EN DE KONINCK, openstaande posities, locatie van DECOMBEL EN DE KONINCK op de kaart.

DECOMBEL EN DE KONINCK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECOMBEL EN DE KONINCK, company assigned to the tax number BE05947143554. The company DECOMBEL EN DE KONINCK is located at the address: NIEUWPOORTSESTEENWEG 621; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DECOMBEL EN DE KONINCK is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOMBEL EN DE KONINCK is not available. You also can look at reviews of DECOMBEL EN DE KONINCK, open positions, location of DECOMBEL EN DE KONINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOMBEL EN DE KONINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOMBEL EN DE KONINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOMBEL EN DE KONINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOMBEL EN DE KONINCK, employees, financial statistics.