CYGNES ASS. SMETS J.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CYGNES ASS. SMETS J.
Private companiesPersonal Services • CYGNES ASS. SMETS J.

Contactgegevens CYGNES ASS. SMETS J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CYGNES ASS. SMETS J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CYGNES ASS. SMETS J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUXELLES 135; 1472; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67791564 (+32-67791564) 67791564 (+32-67791564)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CYGNES ASS. SMETS J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CYGNES ASS. SMETS J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CYGNES ASS. SMETS J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CYGNES ASS. SMETS J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CYGNES ASS. SMETS J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CYGNES ASS. SMETS J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CYGNES ASS. SMETS J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CYGNES ASS. SMETS J.
Products information CYGNES ASS. SMETS J.

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CYGNES ASS. SMETS J.
(Get full report from official database of BE for CYGNES ASS. SMETS J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CYGNES ASS. SMETS J.
Addition kinds of activities for CYGNES ASS. SMETS J.

09129906. Menhaden, vangen van | Menhaden, catching of
10440101. Open pit zilveren mijnbouw | Open pit silver mining
10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
48130204. Web zoeken portal provider | Web search portal provider
73490102. Gebouwonderhoud, behalve reparaties | Building maintenance, except repairs

Werken bij CYGNES ASS. SMETS J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CYGNES ASS. SMETS J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CYGNES ASS. SMETS J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CYGNES ASS. SMETS J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van CYGNES ASS. SMETS J. in sociale netwerken
Look for responds of CYGNES ASS. SMETS J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CYGNES ASS. SMETS J.. Laat een reactie achter voor CYGNES ASS. SMETS J.. CYGNES ASS. SMETS J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CYGNES ASS. SMETS J.. Leave a respond for CYGNES ASS. SMETS J.. CYGNES ASS. SMETS J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CYGNES ASS. SMETS J. op de google maps. Adres en contacten CYGNES ASS. SMETS J.
Location of CYGNES ASS. SMETS J. on the google maps. Address and contacts of CYGNES ASS. SMETS J.

Andere gerelateerde bedrijven als come CYGNES ASS. SMETS J. CYGNES ASS. SMETS J.: FLMARTAL NV | VANGELDER | D-CLIC BRODERIE | Avip | GARAGE PAULY

Other related companies as CYGNES ASS. SMETS J.: FLMARTAL NV | VANGELDER | D-CLIC BRODERIE | Avip | GARAGE PAULY

CYGNES ASS. SMETS J. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CYGNES ASS. SMETS J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf CYGNES ASS. SMETS J. bevindt zich op het adres: RUE DE BRUXELLES 135; 1472; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van CYGNES ASS. SMETS J. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CYGNES ASS. SMETS J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CYGNES ASS. SMETS J., openstaande posities, locatie van CYGNES ASS. SMETS J. op de kaart.

CYGNES ASS. SMETS J. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CYGNES ASS. SMETS J., company assigned to the tax number BE01880004882. The company CYGNES ASS. SMETS J. is located at the address: RUE DE BRUXELLES 135; 1472; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of CYGNES ASS. SMETS J. is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CYGNES ASS. SMETS J. is not available. You also can look at reviews of CYGNES ASS. SMETS J., open positions, location of CYGNES ASS. SMETS J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CYGNES ASS. SMETS J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CYGNES ASS. SMETS J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CYGNES ASS. SMETS J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CYGNES ASS. SMETS J., employees, financial statistics.