CUSTERS-THEUNIS

Contactgegevens CUSTERS-THEUNIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUSTERS-THEUNIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUSTERS-THEUNIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 27; 2491; BALEN, België

Telefoon (phone): 14303965 (+32-14303965) 14303965 (+32-14303965)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUSTERS-THEUNIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUSTERS-THEUNIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUSTERS-THEUNIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUSTERS-THEUNIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUSTERS-THEUNIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUSTERS-THEUNIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUSTERS-THEUNIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUSTERS-THEUNIS
Products information CUSTERS-THEUNIS

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUSTERS-THEUNIS
(Get full report from official database of BE for CUSTERS-THEUNIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUSTERS-THEUNIS
Addition kinds of activities for CUSTERS-THEUNIS

253101. Schoolmeubilair | School furniture
261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
23230103. Stropdassen, handsewn: gemaakt van aangekochte materialen | Ties, handsewn: made from purchased materials
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred

Werken bij CUSTERS-THEUNIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUSTERS-THEUNIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUSTERS-THEUNIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUSTERS-THEUNIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van CUSTERS-THEUNIS in sociale netwerken
Look for responds of CUSTERS-THEUNIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUSTERS-THEUNIS. Laat een reactie achter voor CUSTERS-THEUNIS. CUSTERS-THEUNIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUSTERS-THEUNIS. Leave a respond for CUSTERS-THEUNIS. CUSTERS-THEUNIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUSTERS-THEUNIS op de google maps. Adres en contacten CUSTERS-THEUNIS
Location of CUSTERS-THEUNIS on the google maps. Address and contacts of CUSTERS-THEUNIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CUSTERS-THEUNIS CUSTERS-THEUNIS: BAKKERIJ KRIS | TELINDUS SA | Marijke | LEJEUNE R & Fils | Marchand J-P

Other related companies as CUSTERS-THEUNIS: BAKKERIJ KRIS | TELINDUS SA | Marijke | LEJEUNE R & Fils | Marchand J-P

CUSTERS-THEUNIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUSTERS-THEUNIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf CUSTERS-THEUNIS bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 27; 2491; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van CUSTERS-THEUNIS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUSTERS-THEUNIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUSTERS-THEUNIS, openstaande posities, locatie van CUSTERS-THEUNIS op de kaart.

CUSTERS-THEUNIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUSTERS-THEUNIS, company assigned to the tax number BE02007446289. The company CUSTERS-THEUNIS is located at the address: SCHOOLSTRAAT 27; 2491; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of CUSTERS-THEUNIS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CUSTERS-THEUNIS is not available. You also can look at reviews of CUSTERS-THEUNIS, open positions, location of CUSTERS-THEUNIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUSTERS-THEUNIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUSTERS-THEUNIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUSTERS-THEUNIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUSTERS-THEUNIS, employees, financial statistics.