CH. LAMBERT

Contactgegevens CH. LAMBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CH. LAMBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CH. LAMBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 158; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10813593 (+32-10813593) 10813593 (+32-10813593)

Fax (fax): +32 (4) 348-42-79 +32 (4) 348-42-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CH. LAMBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CH. LAMBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CH. LAMBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CH. LAMBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CH. LAMBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CH. LAMBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CH. LAMBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CH. LAMBERT
Products information CH. LAMBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CH. LAMBERT
(Get full report from official database of BE for CH. LAMBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CH. LAMBERT
Addition kinds of activities for CH. LAMBERT

354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
50750102. Luchtfilters | Air filters
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment
51499910. Sandwich levert | Sandwich supplies
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
73710000. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij CH. LAMBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CH. LAMBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CH. LAMBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CH. LAMBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

  • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van CH. LAMBERT in sociale netwerken
Look for responds of CH. LAMBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CH. LAMBERT. Laat een reactie achter voor CH. LAMBERT. CH. LAMBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CH. LAMBERT. Leave a respond for CH. LAMBERT. CH. LAMBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CH. LAMBERT op de google maps. Adres en contacten CH. LAMBERT
Location of CH. LAMBERT on the google maps. Address and contacts of CH. LAMBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come CH. LAMBERT CH. LAMBERT: Cyber Cafe | IGNACE VANACKER | BUREAU GOFFIN | Vatikaanstad (Ambassade) | Regissons

Other related companies as CH. LAMBERT: Cyber Cafe | IGNACE VANACKER | BUREAU GOFFIN | Vatikaanstad (Ambassade) | Regissons

CH. LAMBERT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CH. LAMBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf CH. LAMBERT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 158; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van CH. LAMBERT is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CH. LAMBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CH. LAMBERT, openstaande posities, locatie van CH. LAMBERT op de kaart.

CH. LAMBERT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CH. LAMBERT, company assigned to the tax number BE04501068115. The company CH. LAMBERT is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 158; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of CH. LAMBERT is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CH. LAMBERT is not available. You also can look at reviews of CH. LAMBERT, open positions, location of CH. LAMBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CH. LAMBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CH. LAMBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CH. LAMBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CH. LAMBERT, employees, financial statistics.