BUREAU TIRLOCQ-COLOT

Contactgegevens BUREAU TIRLOCQ-COLOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU TIRLOCQ-COLOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU TIRLOCQ-COLOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ONNEZIES 1; 7387; HONNELLES, België

Telefoon (phone): 65759203 (+32-65759203) 65759203 (+32-65759203)

Fax (fax): +32 (11) 801-62-75 +32 (11) 801-62-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU TIRLOCQ-COLOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU TIRLOCQ-COLOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU TIRLOCQ-COLOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU TIRLOCQ-COLOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU TIRLOCQ-COLOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU TIRLOCQ-COLOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU TIRLOCQ-COLOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU TIRLOCQ-COLOT
Products information BUREAU TIRLOCQ-COLOT

BTW identificatienummer (tax): BE08976898193
Ondernemingsnummer: 9569885253
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU TIRLOCQ-COLOT
(Get full report from official database of BE for BUREAU TIRLOCQ-COLOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU TIRLOCQ-COLOT
Addition kinds of activities for BUREAU TIRLOCQ-COLOT

736100. Uitzendbureaus | Employment agencies
17990206. Brandwerende gebouwen | Fireproofing buildings
22510000. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
24310104. Deurschermen, houten frame | Door screens, wood frame
25150301. Stoelbedden | Chair beds
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
51690700. Chemische additieven | Chemical additives

Werken bij BUREAU TIRLOCQ-COLOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU TIRLOCQ-COLOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU TIRLOCQ-COLOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU TIRLOCQ-COLOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van BUREAU TIRLOCQ-COLOT in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU TIRLOCQ-COLOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU TIRLOCQ-COLOT. Laat een reactie achter voor BUREAU TIRLOCQ-COLOT. BUREAU TIRLOCQ-COLOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU TIRLOCQ-COLOT. Leave a respond for BUREAU TIRLOCQ-COLOT. BUREAU TIRLOCQ-COLOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU TIRLOCQ-COLOT op de google maps. Adres en contacten BUREAU TIRLOCQ-COLOT
Location of BUREAU TIRLOCQ-COLOT on the google maps. Address and contacts of BUREAU TIRLOCQ-COLOT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU TIRLOCQ-COLOT BUREAU TIRLOCQ-COLOT: ARTEMIS | JEAN-LOUIS LANNOY | ART?S HAARSTUDIO | CLELIA BARICALLA | OP DE BEECK L

Other related companies as BUREAU TIRLOCQ-COLOT: ARTEMIS | JEAN-LOUIS LANNOY | ART?S HAARSTUDIO | CLELIA BARICALLA | OP DE BEECK L

BUREAU TIRLOCQ-COLOT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU TIRLOCQ-COLOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976898193. Het bedrijf BUREAU TIRLOCQ-COLOT bevindt zich op het adres: RUE D'ONNEZIES 1; 7387; HONNELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU TIRLOCQ-COLOT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU TIRLOCQ-COLOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU TIRLOCQ-COLOT, openstaande posities, locatie van BUREAU TIRLOCQ-COLOT op de kaart.

BUREAU TIRLOCQ-COLOT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU TIRLOCQ-COLOT, company assigned to the tax number BE08976898193. The company BUREAU TIRLOCQ-COLOT is located at the address: RUE D'ONNEZIES 1; 7387; HONNELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU TIRLOCQ-COLOT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU TIRLOCQ-COLOT is not available. You also can look at reviews of BUREAU TIRLOCQ-COLOT, open positions, location of BUREAU TIRLOCQ-COLOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU TIRLOCQ-COLOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU TIRLOCQ-COLOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU TIRLOCQ-COLOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU TIRLOCQ-COLOT, employees, financial statistics.