BUREAU PLUGERS-LENAERTS

Contactgegevens BUREAU PLUGERS-LENAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU PLUGERS-LENAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU PLUGERS-LENAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE TIECKENSTRAAT 5; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12232695 (+32-12232695) 12232695 (+32-12232695)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU PLUGERS-LENAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU PLUGERS-LENAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU PLUGERS-LENAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU PLUGERS-LENAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU PLUGERS-LENAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU PLUGERS-LENAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU PLUGERS-LENAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU PLUGERS-LENAERTS
Products information BUREAU PLUGERS-LENAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU PLUGERS-LENAERTS
(Get full report from official database of BE for BUREAU PLUGERS-LENAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU PLUGERS-LENAERTS
Addition kinds of activities for BUREAU PLUGERS-LENAERTS

391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
507299. Hardware, nec | Hardware, nec
28699909. Chloraal | Chloral
35320105. Boren, kern | Drills, core
36510109. Microfoons | Microphones
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries

Werken bij BUREAU PLUGERS-LENAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU PLUGERS-LENAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU PLUGERS-LENAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU PLUGERS-LENAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van BUREAU PLUGERS-LENAERTS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU PLUGERS-LENAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU PLUGERS-LENAERTS. Laat een reactie achter voor BUREAU PLUGERS-LENAERTS. BUREAU PLUGERS-LENAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU PLUGERS-LENAERTS. Leave a respond for BUREAU PLUGERS-LENAERTS. BUREAU PLUGERS-LENAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU PLUGERS-LENAERTS op de google maps. Adres en contacten BUREAU PLUGERS-LENAERTS
Location of BUREAU PLUGERS-LENAERTS on the google maps. Address and contacts of BUREAU PLUGERS-LENAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU PLUGERS-LENAERTS BUREAU PLUGERS-LENAERTS: CREAFLOR | INSTITUUT VICKY | GUNTHER DE ROECK | BIGOU H-J | SETR THE SANWA BANK LTD

Other related companies as BUREAU PLUGERS-LENAERTS: CREAFLOR | INSTITUUT VICKY | GUNTHER DE ROECK | BIGOU H-J | SETR THE SANWA BANK LTD

BUREAU PLUGERS-LENAERTS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU PLUGERS-LENAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf BUREAU PLUGERS-LENAERTS bevindt zich op het adres: DE TIECKENSTRAAT 5; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU PLUGERS-LENAERTS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU PLUGERS-LENAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU PLUGERS-LENAERTS, openstaande posities, locatie van BUREAU PLUGERS-LENAERTS op de kaart.

BUREAU PLUGERS-LENAERTS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU PLUGERS-LENAERTS, company assigned to the tax number BE08869232177. The company BUREAU PLUGERS-LENAERTS is located at the address: DE TIECKENSTRAAT 5; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU PLUGERS-LENAERTS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU PLUGERS-LENAERTS is not available. You also can look at reviews of BUREAU PLUGERS-LENAERTS, open positions, location of BUREAU PLUGERS-LENAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU PLUGERS-LENAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU PLUGERS-LENAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU PLUGERS-LENAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU PLUGERS-LENAERTS, employees, financial statistics.