IRبNE LINDEMANN

Contactgegevens IRبNE LINDEMANN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRبNE LINDEMANN: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRبNE LINDEMANN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLISSENLAAN 32B3; 1082; BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24691729 (+32-24691729) 24691729 (+32-24691729)

Fax (fax): +32 (57) 831-62-46 +32 (57) 831-62-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRبNE LINDEMANN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRبNE LINDEMANN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRبNE LINDEMANN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRبNE LINDEMANN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRبNE LINDEMANN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRبNE LINDEMANN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRبNE LINDEMANN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRبNE LINDEMANN
Products information IRبNE LINDEMANN

BTW identificatienummer (tax): BE06467071533
Ondernemingsnummer: 9905517578
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in IRبNE LINDEMANN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRبNE LINDEMANN
(Get full report from official database of BE for IRبNE LINDEMANN)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRبNE LINDEMANN
Addition kinds of activities for IRبNE LINDEMANN

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
327400. Limoen | Lime
393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
07420000. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
20850201. Cocktails, alcoholisch | Cocktails, alcoholic
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
35890105. Popcorn machines, commercieel | Popcorn machines, commercial
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies

Werken bij IRبNE LINDEMANN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRبNE LINDEMANN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRبNE LINDEMANN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRبNE LINDEMANN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van IRبNE LINDEMANN in sociale netwerken
Look for responds of IRبNE LINDEMANN in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRبNE LINDEMANN. Laat een reactie achter voor IRبNE LINDEMANN. IRبNE LINDEMANN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRبNE LINDEMANN. Leave a respond for IRبNE LINDEMANN. IRبNE LINDEMANN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRبNE LINDEMANN op de google maps. Adres en contacten IRبNE LINDEMANN
Location of IRبNE LINDEMANN on the google maps. Address and contacts of IRبNE LINDEMANN

Andere gerelateerde bedrijven als come IRبNE LINDEMANN IRبNE LINDEMANN: TEGELDECOR | KOLUM VERZEKERINGSKANTOOR NV | @Microsystems Belgium | Fruit en Wijnweelde | HUIS PRIBAS

Other related companies as IRبNE LINDEMANN: TEGELDECOR | KOLUM VERZEKERINGSKANTOOR NV | @Microsystems Belgium | Fruit en Wijnweelde | HUIS PRIBAS

IRبNE LINDEMANN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRبNE LINDEMANN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06467071533. Het bedrijf IRبNE LINDEMANN bevindt zich op het adres: KLISSENLAAN 32B3; 1082; BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in IRبNE LINDEMANN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IRبNE LINDEMANN is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRبNE LINDEMANN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRبNE LINDEMANN, openstaande posities, locatie van IRبNE LINDEMANN op de kaart.

IRبNE LINDEMANN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRبNE LINDEMANN, company assigned to the tax number BE06467071533. The company IRبNE LINDEMANN is located at the address: KLISSENLAAN 32B3; 1082; BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in IRبNE LINDEMANN were not found.
The main activity of IRبNE LINDEMANN is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IRبNE LINDEMANN is not available. You also can look at reviews of IRبNE LINDEMANN, open positions, location of IRبNE LINDEMANN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRبNE LINDEMANN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRبNE LINDEMANN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRبNE LINDEMANN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRبNE LINDEMANN, employees, financial statistics.