BUREAU FOCANT

Contactgegevens BUREAU FOCANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU FOCANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU FOCANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COMMERCE 60; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83213650 (+32-83213650) 83213650 (+32-83213650)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU FOCANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU FOCANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU FOCANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU FOCANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU FOCANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU FOCANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU FOCANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU FOCANT
Products information BUREAU FOCANT

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU FOCANT
(Get full report from official database of BE for BUREAU FOCANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU FOCANT
Addition kinds of activities for BUREAU FOCANT

283601. Bloedderivaten | Blood derivatives
327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
369906. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
20759906. Sojabonen eiwit concentraten en isolaten | Soybean protein concentrates and isolates
34440502. Booths, spray: geprefabriceerde plaat | Booths, spray: prefabricated sheet metal
42229902. Opslag, bevroren of gekoelde goederen | Storage, frozen or refrigerated goods
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
63210101. Ongevallenverzekeringsmaatschappijen | Accident insurance carriers

Werken bij BUREAU FOCANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU FOCANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU FOCANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU FOCANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van BUREAU FOCANT in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU FOCANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU FOCANT. Laat een reactie achter voor BUREAU FOCANT. BUREAU FOCANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU FOCANT. Leave a respond for BUREAU FOCANT. BUREAU FOCANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU FOCANT op de google maps. Adres en contacten BUREAU FOCANT
Location of BUREAU FOCANT on the google maps. Address and contacts of BUREAU FOCANT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU FOCANT BUREAU FOCANT: LIEVE WILLEMS | MATERIEL DE PISCINE (SA) NV | JIHOLABO | Sacr茅 (Ets) | Dominique Pollart

Other related companies as BUREAU FOCANT: LIEVE WILLEMS | MATERIEL DE PISCINE (SA) NV | JIHOLABO | Sacr茅 (Ets) | Dominique Pollart

BUREAU FOCANT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU FOCANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf BUREAU FOCANT bevindt zich op het adres: RUE DU COMMERCE 60; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU FOCANT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU FOCANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU FOCANT, openstaande posities, locatie van BUREAU FOCANT op de kaart.

BUREAU FOCANT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU FOCANT, company assigned to the tax number BE08428680419. The company BUREAU FOCANT is located at the address: RUE DU COMMERCE 60; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU FOCANT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU FOCANT is not available. You also can look at reviews of BUREAU FOCANT, open positions, location of BUREAU FOCANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU FOCANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU FOCANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU FOCANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU FOCANT, employees, financial statistics.