BUR. VAN DEN BERGH G.& CO

Contactgegevens BUR. VAN DEN BERGH G.& CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. VAN DEN BERGH G.& CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. VAN DEN BERGH G.& CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAAIPLEIN 1; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32541606 32541606

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. VAN DEN BERGH G.& CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. VAN DEN BERGH G.& CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. VAN DEN BERGH G.& CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. VAN DEN BERGH G.& CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. VAN DEN BERGH G.& CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. VAN DEN BERGH G.& CO
Products information BUR. VAN DEN BERGH G.& CO

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. VAN DEN BERGH G.& CO
(Get full report from official database of BE for BUR. VAN DEN BERGH G.& CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. VAN DEN BERGH G.& CO
Addition kinds of activities for BUR. VAN DEN BERGH G.& CO

162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair

Werken bij BUR. VAN DEN BERGH G.& CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. VAN DEN BERGH G.& CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. VAN DEN BERGH G.& CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. VAN DEN BERGH G.& CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Gent zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

Zoek naar antwoorden van BUR. VAN DEN BERGH G.& CO in sociale netwerken
Look for responds of BUR. VAN DEN BERGH G.& CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. VAN DEN BERGH G.& CO. Laat een reactie achter voor BUR. VAN DEN BERGH G.& CO. BUR. VAN DEN BERGH G.& CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. VAN DEN BERGH G.& CO. Leave a respond for BUR. VAN DEN BERGH G.& CO. BUR. VAN DEN BERGH G.& CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. VAN DEN BERGH G.& CO op de google maps. Adres en contacten BUR. VAN DEN BERGH G.& CO
Location of BUR. VAN DEN BERGH G.& CO on the google maps. Address and contacts of BUR. VAN DEN BERGH G.& CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. VAN DEN BERGH G.& CO BUR. VAN DEN BERGH G.& CO: Euro Brico Center SPRL | Frans | Godts BVBA | ROGACO INTERNATIONAL/ NEW WATCH BVBA | LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)

Other related companies as BUR. VAN DEN BERGH G.& CO: Euro Brico Center SPRL | Frans | Godts BVBA | ROGACO INTERNATIONAL/ NEW WATCH BVBA | LA MAISON DE LA PLOMBERI (ETS BOSMANS G.)

BUR. VAN DEN BERGH G.& CO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf BUR. VAN DEN BERGH G.& CO bevindt zich op het adres: KAAIPLEIN 1; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUR. VAN DEN BERGH G.& CO is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. VAN DEN BERGH G.& CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, openstaande posities, locatie van BUR. VAN DEN BERGH G.& CO op de kaart.

BUR. VAN DEN BERGH G.& CO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, company assigned to the tax number BE03349151611. The company BUR. VAN DEN BERGH G.& CO is located at the address: KAAIPLEIN 1; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUR. VAN DEN BERGH G.& CO is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. VAN DEN BERGH G.& CO is not available. You also can look at reviews of BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, open positions, location of BUR. VAN DEN BERGH G.& CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. VAN DEN BERGH G.& CO, employees, financial statistics.