FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV
Private companiesMotor Freight Transportation • FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV

Contactgegevens FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Veldstr. 79 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-20-30-47 32-51-20-30-47

Fax (fax): 32-51-24-18-52 32-51-24-18-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV
Products information FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09152130126
Ondernemingsnummer: 3221435546
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV
(Get full report from official database of BE for FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV
Addition kinds of activities for FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
50319902. hardboard | Hardboard
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers

Werken bij FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV. Laat een reactie achter voor FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV. FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV. Leave a respond for FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV. FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV op de google maps. Adres en contacten FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV
Location of FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV on the google maps. Address and contacts of FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV: NATHAN | FORTIS | QUINTYN | Dejongh Electrics BVBA | Quantasoie SPRL

Other related companies as FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV: NATHAN | FORTIS | QUINTYN | Dejongh Electrics BVBA | Quantasoie SPRL

FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09152130126. Het bedrijf FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV bevindt zich op het adres: Veldstr. 79 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, openstaande posities, locatie van FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV op de kaart.

FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV is a company, that was registered 2006 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, company assigned to the tax number BE09152130126. The company FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV is located at the address: Veldstr. 79 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV were not found.
The main activity of FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV is not available. You also can look at reviews of FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, open positions, location of FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHANEKOP-MOLENS VANHOLLEBEKE NV, employees, financial statistics.