ASSURANCES DE BIELMONT

Contactgegevens ASSURANCES DE BIELMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES DE BIELMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES DE BIELMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRI PIRENNE 1; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87226106 (+32-87226106) 87226106 (+32-87226106)

Fax (fax): +32 (68) 442-29-93 +32 (68) 442-29-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES DE BIELMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES DE BIELMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES DE BIELMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES DE BIELMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES DE BIELMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES DE BIELMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES DE BIELMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES DE BIELMONT
Products information ASSURANCES DE BIELMONT

BTW identificatienummer (tax): BE01711914062
Ondernemingsnummer: 1361175537
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES DE BIELMONT
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES DE BIELMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES DE BIELMONT
Addition kinds of activities for ASSURANCES DE BIELMONT

021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
26750401. Fleskappen en tops, die-cut: van aangekochte materialen | Bottle caps and tops, die-cut: from purchased materials
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij ASSURANCES DE BIELMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES DE BIELMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES DE BIELMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES DE BIELMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES DE BIELMONT in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES DE BIELMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES DE BIELMONT. Laat een reactie achter voor ASSURANCES DE BIELMONT. ASSURANCES DE BIELMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES DE BIELMONT. Leave a respond for ASSURANCES DE BIELMONT. ASSURANCES DE BIELMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES DE BIELMONT op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES DE BIELMONT
Location of ASSURANCES DE BIELMONT on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES DE BIELMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES DE BIELMONT ASSURANCES DE BIELMONT: YVES ROCHER | Las Tapas | St-Amand | INFOR JEUNES | MARK SELDRUM

Other related companies as ASSURANCES DE BIELMONT: YVES ROCHER | Las Tapas | St-Amand | INFOR JEUNES | MARK SELDRUM

ASSURANCES DE BIELMONT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES DE BIELMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01711914062. Het bedrijf ASSURANCES DE BIELMONT bevindt zich op het adres: RUE HENRI PIRENNE 1; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ASSURANCES DE BIELMONT is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES DE BIELMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES DE BIELMONT, openstaande posities, locatie van ASSURANCES DE BIELMONT op de kaart.

ASSURANCES DE BIELMONT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES DE BIELMONT, company assigned to the tax number BE01711914062. The company ASSURANCES DE BIELMONT is located at the address: RUE HENRI PIRENNE 1; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ASSURANCES DE BIELMONT is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES DE BIELMONT is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES DE BIELMONT, open positions, location of ASSURANCES DE BIELMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES DE BIELMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES DE BIELMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES DE BIELMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES DE BIELMONT, employees, financial statistics.