AGA LTD.

Contactgegevens AGA LTD.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGA LTD.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGA LTD.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES CERISIERS 157; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27365501 (+32-27365501) 27365501 (+32-27365501)

Fax (fax): +32 (86) 310-23-27 +32 (86) 310-23-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGA LTD.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGA LTD."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGA LTD."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGA LTD., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGA LTD.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGA LTD., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGA LTD.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGA LTD.
Products information AGA LTD.

BTW identificatienummer (tax): BE04210205078
Ondernemingsnummer: 7876068115
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGA LTD.
(Get full report from official database of BE for AGA LTD.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGA LTD.
Addition kinds of activities for AGA LTD.

573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
34339900. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
34410200. Gemaakt constructief metaal voor bruggen | Fabricated structural metal for bridges
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings
96310404. Regeling, administratie van nutsbedrijven, lokale overheid | Regulation, administration of utilities, local government

Werken bij AGA LTD.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGA LTD.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGA LTD.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGA LTD.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

Zoek naar antwoorden van AGA LTD. in sociale netwerken
Look for responds of AGA LTD. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGA LTD.. Laat een reactie achter voor AGA LTD.. AGA LTD. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGA LTD.. Leave a respond for AGA LTD.. AGA LTD. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGA LTD. op de google maps. Adres en contacten AGA LTD.
Location of AGA LTD. on the google maps. Address and contacts of AGA LTD.

Andere gerelateerde bedrijven als come AGA LTD. AGA LTD.: Gemeentekrediet | Denewet A | Evrard V | ATELIER PROT?GE | ERIC DELENS

Other related companies as AGA LTD.: Gemeentekrediet | Denewet A | Evrard V | ATELIER PROT?GE | ERIC DELENS

AGA LTD. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGA LTD., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04210205078. Het bedrijf AGA LTD. bevindt zich op het adres: AVENUE DES CERISIERS 157; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van AGA LTD. is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGA LTD. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGA LTD., openstaande posities, locatie van AGA LTD. op de kaart.

AGA LTD. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGA LTD., company assigned to the tax number BE04210205078. The company AGA LTD. is located at the address: AVENUE DES CERISIERS 157; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of AGA LTD. is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGA LTD. is not available. You also can look at reviews of AGA LTD., open positions, location of AGA LTD. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGA LTD., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGA LTD., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGA LTD., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGA LTD., employees, financial statistics.