ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.

Contactgegevens ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNAARDSESTEENWEG 462; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92215883 (+32-92215883) 92215883 (+32-92215883)

Fax (fax): +32 (67) 621-85-19 +32 (67) 621-85-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIESBUR.MED.PARAM.BER."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIESBUR.MED.PARAM.BER."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.
Products information ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.

BTW identificatienummer (tax): BE02709747314
Ondernemingsnummer: 2790771484
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.
(Get full report from official database of BE for ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.
Addition kinds of activities for ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.

2091. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
347101. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
504303. Filmapparatuur | Motion picture equipment
799600. Pretparken | Amusement parks
20990306. Marshmallow creme | Marshmallow creme
27520401. Kalenders, gelithografeerd | Calendars, lithographed
27590500. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
41110200. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation

Werken bij ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. in sociale netwerken
Look for responds of ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.. Laat een reactie achter voor ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.. ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.. Leave a respond for ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.. ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. op de google maps. Adres en contacten ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.
Location of ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. on the google maps. Address and contacts of ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.: Albertyn Manuel | Grippa P | ROGER ROOSBEEK | METSELWERKEN DECOUTERE | CHRISTOPHE VAN MELCKEBEKE

Other related companies as ADVIESBUR.MED.PARAM.BER.: Albertyn Manuel | Grippa P | ROGER ROOSBEEK | METSELWERKEN DECOUTERE | CHRISTOPHE VAN MELCKEBEKE

ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02709747314. Het bedrijf ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. bevindt zich op het adres: ZWIJNAARDSESTEENWEG 462; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., openstaande posities, locatie van ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. op de kaart.

ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., company assigned to the tax number BE02709747314. The company ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. is located at the address: ZWIJNAARDSESTEENWEG 462; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. is not available. You also can look at reviews of ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., open positions, location of ADVIESBUR.MED.PARAM.BER. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIESBUR.MED.PARAM.BER., employees, financial statistics.