SALLE DE VENTE DES CARMES

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • SALLE DE VENTE DES CARMES
Private companiesRailroad Transportation • SALLE DE VENTE DES CARMES

Contactgegevens SALLE DE VENTE DES CARMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALLE DE VENTE DES CARMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALLE DE VENTE DES CARMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CARMES 9; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84311151 (+32-84311151) 84311151 (+32-84311151)

Fax (fax): +32 (61) 415-67-69 +32 (61) 415-67-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALLE DE VENTE DES CARMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALLE DE VENTE DES CARMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALLE DE VENTE DES CARMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALLE DE VENTE DES CARMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALLE DE VENTE DES CARMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALLE DE VENTE DES CARMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALLE DE VENTE DES CARMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALLE DE VENTE DES CARMES
Products information SALLE DE VENTE DES CARMES

BTW identificatienummer (tax): BE09038146972
Ondernemingsnummer: 1482574462
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALLE DE VENTE DES CARMES
(Get full report from official database of BE for SALLE DE VENTE DES CARMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALLE DE VENTE DES CARMES
Addition kinds of activities for SALLE DE VENTE DES CARMES

5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
399904. Furs | Furs
791100. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
35429916. Klinkmachines | Riveting machines
50630203. Stroomonderbrekers | Circuit breakers
50920101. Hobbyartikelen | Hobby goods

Werken bij SALLE DE VENTE DES CARMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALLE DE VENTE DES CARMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALLE DE VENTE DES CARMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALLE DE VENTE DES CARMES. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van SALLE DE VENTE DES CARMES in sociale netwerken
Look for responds of SALLE DE VENTE DES CARMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALLE DE VENTE DES CARMES. Laat een reactie achter voor SALLE DE VENTE DES CARMES. SALLE DE VENTE DES CARMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALLE DE VENTE DES CARMES. Leave a respond for SALLE DE VENTE DES CARMES. SALLE DE VENTE DES CARMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALLE DE VENTE DES CARMES op de google maps. Adres en contacten SALLE DE VENTE DES CARMES
Location of SALLE DE VENTE DES CARMES on the google maps. Address and contacts of SALLE DE VENTE DES CARMES

Andere gerelateerde bedrijven als come SALLE DE VENTE DES CARMES SALLE DE VENTE DES CARMES: JEAN-PIERRE DARDING | SCIERIE BERNARD SPRL | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | IMAGE | KOEN HINDERYCKX

Other related companies as SALLE DE VENTE DES CARMES: JEAN-PIERRE DARDING | SCIERIE BERNARD SPRL | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | IMAGE | KOEN HINDERYCKX

SALLE DE VENTE DES CARMES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALLE DE VENTE DES CARMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09038146972. Het bedrijf SALLE DE VENTE DES CARMES bevindt zich op het adres: RUE DES CARMES 9; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assistances juridiques. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res..
De hoofdactiviteit van SALLE DE VENTE DES CARMES is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALLE DE VENTE DES CARMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALLE DE VENTE DES CARMES, openstaande posities, locatie van SALLE DE VENTE DES CARMES op de kaart.

SALLE DE VENTE DES CARMES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALLE DE VENTE DES CARMES, company assigned to the tax number BE09038146972. The company SALLE DE VENTE DES CARMES is located at the address: RUE DES CARMES 9; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assistances juridiques. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Activit茅s: Salles de Ventes Aux Ench猫res..
The main activity of SALLE DE VENTE DES CARMES is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SALLE DE VENTE DES CARMES is not available. You also can look at reviews of SALLE DE VENTE DES CARMES, open positions, location of SALLE DE VENTE DES CARMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALLE DE VENTE DES CARMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALLE DE VENTE DES CARMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALLE DE VENTE DES CARMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALLE DE VENTE DES CARMES, employees, financial statistics.