DEVISCH LUC

Contactgegevens DEVISCH LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVISCH LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVISCH LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEILIG-HARTLAAN 15; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59802729 (+32-59802729) 59802729 (+32-59802729)

Fax (fax): +32 (16) 250-74-21 +32 (16) 250-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVISCH LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVISCH LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVISCH LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVISCH LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVISCH LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVISCH LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVISCH LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVISCH LUC
Products information DEVISCH LUC

BTW identificatienummer (tax): BE09305938720
Ondernemingsnummer: 1881103515
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVISCH LUC
(Get full report from official database of BE for DEVISCH LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVISCH LUC
Addition kinds of activities for DEVISCH LUC

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
22110506. Boren, katoen | Drills, cotton
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
50720403. Kopspijkers | Tacks
51699909. Marine winkels | Naval stores

Werken bij DEVISCH LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVISCH LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVISCH LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVISCH LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Klinisch psycholoog (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Psychologisch Bureau

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en psychotherapie (gedragstherapeutisch kader) in praktijk met meerdere collega's.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van DEVISCH LUC in sociale netwerken
Look for responds of DEVISCH LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVISCH LUC. Laat een reactie achter voor DEVISCH LUC. DEVISCH LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVISCH LUC. Leave a respond for DEVISCH LUC. DEVISCH LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVISCH LUC op de google maps. Adres en contacten DEVISCH LUC
Location of DEVISCH LUC on the google maps. Address and contacts of DEVISCH LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVISCH LUC DEVISCH LUC: E5 MODE | LA COUPOLE | Toilet-Team BVBA | KID'S FASHION | LUC NEIRYNCK

Other related companies as DEVISCH LUC: E5 MODE | LA COUPOLE | Toilet-Team BVBA | KID'S FASHION | LUC NEIRYNCK

DEVISCH LUC is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVISCH LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09305938720. Het bedrijf DEVISCH LUC bevindt zich op het adres: HEILIG-HARTLAAN 15; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van DEVISCH LUC is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVISCH LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVISCH LUC, openstaande posities, locatie van DEVISCH LUC op de kaart.

DEVISCH LUC is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVISCH LUC, company assigned to the tax number BE09305938720. The company DEVISCH LUC is located at the address: HEILIG-HARTLAAN 15; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of DEVISCH LUC is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVISCH LUC is not available. You also can look at reviews of DEVISCH LUC, open positions, location of DEVISCH LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVISCH LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVISCH LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVISCH LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVISCH LUC, employees, financial statistics.