DANIELLE DEPREZ

Contactgegevens DANIELLE DEPREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIELLE DEPREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIELLE DEPREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HUY 149; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET, België

Telefoon (phone): 85217040 (+32-85217040) 85217040 (+32-85217040)

Fax (fax): +32 (61) 340-53-31 +32 (61) 340-53-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIELLE DEPREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIELLE DEPREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIELLE DEPREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIELLE DEPREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIELLE DEPREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIELLE DEPREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIELLE DEPREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIELLE DEPREZ
Products information DANIELLE DEPREZ

BTW identificatienummer (tax): BE09237823486
Ondernemingsnummer: 1188964843
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIELLE DEPREZ
(Get full report from official database of BE for DANIELLE DEPREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIELLE DEPREZ
Addition kinds of activities for DANIELLE DEPREZ

356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
26310405. Latex bord | Latex board
34339905. Stoomverwarmingsapparatuur | Steam heating apparatus
45819904. Luchthaven terminal diensten | Airport terminal services
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
73829901. Inbraakalarm onderhoud en monitoring | Burglar alarm maintenance and monitoring
73840202. Filmverwerkings- en afwerkingslaboratorium | Film processing and finishing laboratory

Werken bij DANIELLE DEPREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIELLE DEPREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIELLE DEPREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIELLE DEPREZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

Zoek naar antwoorden van DANIELLE DEPREZ in sociale netwerken
Look for responds of DANIELLE DEPREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIELLE DEPREZ. Laat een reactie achter voor DANIELLE DEPREZ. DANIELLE DEPREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIELLE DEPREZ. Leave a respond for DANIELLE DEPREZ. DANIELLE DEPREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIELLE DEPREZ op de google maps. Adres en contacten DANIELLE DEPREZ
Location of DANIELLE DEPREZ on the google maps. Address and contacts of DANIELLE DEPREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIELLE DEPREZ DANIELLE DEPREZ: FLGRAPHICS SCREEN INTERNATIONAL NV | HUIS DEKORAM | DE BACKER & ZOON | Sanitas | Bloemen Marijke

Other related companies as DANIELLE DEPREZ: FLGRAPHICS SCREEN INTERNATIONAL NV | HUIS DEKORAM | DE BACKER & ZOON | Sanitas | Bloemen Marijke

DANIELLE DEPREZ is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIELLE DEPREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237823486. Het bedrijf DANIELLE DEPREZ bevindt zich op het adres: RUE DE HUY 149; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van DANIELLE DEPREZ is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIELLE DEPREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIELLE DEPREZ, openstaande posities, locatie van DANIELLE DEPREZ op de kaart.

DANIELLE DEPREZ is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIELLE DEPREZ, company assigned to the tax number BE09237823486. The company DANIELLE DEPREZ is located at the address: RUE DE HUY 149; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of DANIELLE DEPREZ is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIELLE DEPREZ is not available. You also can look at reviews of DANIELLE DEPREZ, open positions, location of DANIELLE DEPREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIELLE DEPREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIELLE DEPREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIELLE DEPREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIELLE DEPREZ, employees, financial statistics.