BUREAU FIDURENT

Contactgegevens BUREAU FIDURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU FIDURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU FIDURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANSLAAN 168; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58234496 (+32-58234496) 58234496 (+32-58234496)

Fax (fax): +32 (60) 786-36-28 +32 (60) 786-36-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU FIDURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU FIDURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU FIDURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU FIDURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU FIDURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU FIDURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU FIDURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU FIDURENT
Products information BUREAU FIDURENT

BTW identificatienummer (tax): BE07887603759
Ondernemingsnummer: 4598022460
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU FIDURENT
(Get full report from official database of BE for BUREAU FIDURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU FIDURENT
Addition kinds of activities for BUREAU FIDURENT

449900. Water transport diensten, | Water transportation services,
27549916. Beveiligingscertificaten: gravure printing | Security certificates: gravure printing
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
51590203. Mules | Mules
51599906. Mos | Moss
73899961. Onderhoud van aquatische weidingen | Aquatic weed maintenance
76290300. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair

Werken bij BUREAU FIDURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU FIDURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU FIDURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU FIDURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van BUREAU FIDURENT in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU FIDURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU FIDURENT. Laat een reactie achter voor BUREAU FIDURENT. BUREAU FIDURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU FIDURENT. Leave a respond for BUREAU FIDURENT. BUREAU FIDURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU FIDURENT op de google maps. Adres en contacten BUREAU FIDURENT
Location of BUREAU FIDURENT on the google maps. Address and contacts of BUREAU FIDURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU FIDURENT BUREAU FIDURENT: XAVIER VAN CAUTER | BAKKERIJ GUY | MARIE POTIER | NEYT | 't Groot Kaffee

Other related companies as BUREAU FIDURENT: XAVIER VAN CAUTER | BAKKERIJ GUY | MARIE POTIER | NEYT | 't Groot Kaffee

BUREAU FIDURENT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU FIDURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887603759. Het bedrijf BUREAU FIDURENT bevindt zich op het adres: FRANSLAAN 168; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van BUREAU FIDURENT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU FIDURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU FIDURENT, openstaande posities, locatie van BUREAU FIDURENT op de kaart.

BUREAU FIDURENT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU FIDURENT, company assigned to the tax number BE07887603759. The company BUREAU FIDURENT is located at the address: FRANSLAAN 168; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of BUREAU FIDURENT is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU FIDURENT is not available. You also can look at reviews of BUREAU FIDURENT, open positions, location of BUREAU FIDURENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU FIDURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU FIDURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU FIDURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU FIDURENT, employees, financial statistics.