BOEKY

Contactgegevens BOEKY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARELDREEF 8B2; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38991157 (+32-38991157) 38991157 (+32-38991157)

Fax (fax): +32 (4) 368-69-19 +32 (4) 368-69-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKY
Products information BOEKY

BTW identificatienummer (tax): BE05365692138
Ondernemingsnummer: 5681823730
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux.

Product categorie (product category): Assistances juridiques. Conseillers fiscaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKY
(Get full report from official database of BE for BOEKY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKY
Addition kinds of activities for BOEKY

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
225999. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
22990404. Herstellen van textielvezels uit knipsels en lompen | Recovering textile fibers from clippings and rags
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
39440401. Lucht geweren, speelgoed | Air rifles, toy
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij BOEKY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKY. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JBC

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van BOEKY in sociale netwerken
Look for responds of BOEKY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKY. Laat een reactie achter voor BOEKY. BOEKY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKY. Leave a respond for BOEKY. BOEKY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKY op de google maps. Adres en contacten BOEKY
Location of BOEKY on the google maps. Address and contacts of BOEKY

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKY BOEKY: TRASSUD IMMOBILIER | MEUBLES AU VIEUX GRENIER | Pierre Yves NV | KUNSTMEUBELEN DE EIKEL | Sportecho

Other related companies as BOEKY: TRASSUD IMMOBILIER | MEUBLES AU VIEUX GRENIER | Pierre Yves NV | KUNSTMEUBELEN DE EIKEL | Sportecho

BOEKY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05365692138. Het bedrijf BOEKY bevindt zich op het adres: BARELDREEF 8B2; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
De hoofdactiviteit van BOEKY is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKY, openstaande posities, locatie van BOEKY op de kaart.

BOEKY is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKY, company assigned to the tax number BE05365692138. The company BOEKY is located at the address: BARELDREEF 8B2; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assistances juridiques. Conseillers fiscaux. List of products are Activit茅s: Conseils Juridiques.. Services: Conseils Fiscaux..
The main activity of BOEKY is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKY is not available. You also can look at reviews of BOEKY, open positions, location of BOEKY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKY, employees, financial statistics.