IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL
Private companiesFurniture and Fixtures • IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL

Contactgegevens IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FOURNES 22; 7620; BRUNEHAUT (GROOT), België

Telefoon (phone): 69345637 (+32-69345637) 69345637 (+32-69345637)

Fax (fax): +32 (2) 455-29-29 +32 (2) 455-29-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL
Products information IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE06884552001
Ondernemingsnummer: 3696044921
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activit茅s: D茅p?t de Brevets.

Product categorie (product category): Assistances juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL
(Get full report from official database of BE for IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL
Addition kinds of activities for IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
24930100. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
24999907. Gordijnrekken, hout | Curtain stretchers, wood
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment

Werken bij IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

Zoek naar antwoorden van IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL in sociale netwerken
Look for responds of IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL. Laat een reactie achter voor IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL. IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL. Leave a respond for IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL. IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL op de google maps. Adres en contacten IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL
Location of IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL on the google maps. Address and contacts of IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL: WATERLOO GARDENS | Teuwen ML Verzekeringen BVBA | Divimax NV | LIEVEN VANDEPITTE | STEELANDT LAURENCE

Other related companies as IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL: WATERLOO GARDENS | Teuwen ML Verzekeringen BVBA | Divimax NV | LIEVEN VANDEPITTE | STEELANDT LAURENCE

IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06884552001. Het bedrijf IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL bevindt zich op het adres: RUE DE FOURNES 22; 7620; BRUNEHAUT (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assistances juridiques. Lijst met producten zijn Activit茅s: D茅p?t de Brevets..
De hoofdactiviteit van IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, openstaande posities, locatie van IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL op de kaart.

IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, company assigned to the tax number BE06884552001. The company IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL is located at the address: RUE DE FOURNES 22; 7620; BRUNEHAUT (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assistances juridiques. List of products are Activit茅s: D茅p?t de Brevets..
The main activity of IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL is not available. You also can look at reviews of IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, open positions, location of IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDE?- PRODECT-INTERNATIONAL ASBL, employees, financial statistics.