Keymis F

Contactgegevens Keymis F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keymis F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keymis F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ketsingerdries 33; 3700; Tongeren (Berg), België

Telefoon (phone): 012 23 04 41 (+32-012 23 04 41) 012 23 04 41 (+32-012 23 04 41)

Fax (fax): 012 23 04 41; 012 23 04 44 (+32-012 23 04 41; 012 23 04 44) 012 23 04 41; 012 23 04 44 (+32-012 23 04 41; 012 23 04 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keymis F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keymis F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keymis F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keymis F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keymis F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keymis F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keymis F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keymis F
Products information Keymis F

BTW identificatienummer (tax): BE08126281738
Ondernemingsnummer: 5571685791
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Surveyors & valuers - General

Product categorie (product category): Assessors - Automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keymis F
(Get full report from official database of BE for Keymis F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keymis F
Addition kinds of activities for Keymis F

239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
329199. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
671900. Holdings, nv | Holding companies, nec
07610000. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
20989901. Macaroni producten (bijvoorbeeld alfabetten, ringen en schelpen), droog | Macaroni products (e.g. alphabets, rings, and shells), dry
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
38270111. Microprojectors | Microprojectors
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij Keymis F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keymis F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keymis F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keymis F. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Keymis F in sociale netwerken
Look for responds of Keymis F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keymis F. Laat een reactie achter voor Keymis F. Keymis F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keymis F. Leave a respond for Keymis F. Keymis F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keymis F op de google maps. Adres en contacten Keymis F
Location of Keymis F on the google maps. Address and contacts of Keymis F

Andere gerelateerde bedrijven als come Keymis F Keymis F: FLBRANT LOGISTIC INFORMATION TECHN NV | Roxane Recording Studio | CRAYON | Kyndt Thomas Neyts | LA POSTE

Other related companies as Keymis F: FLBRANT LOGISTIC INFORMATION TECHN NV | Roxane Recording Studio | CRAYON | Kyndt Thomas Neyts | LA POSTE

Keymis F is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Keymis F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08126281738. Het bedrijf Keymis F bevindt zich op het adres: Ketsingerdries 33; 3700; Tongeren (Berg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assessors - Automobiles. Lijst met producten zijn Surveyors & valuers - General.
De hoofdactiviteit van Keymis F is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keymis F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keymis F, openstaande posities, locatie van Keymis F op de kaart.

Keymis F is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Keymis F, company assigned to the tax number BE08126281738. The company Keymis F is located at the address: Ketsingerdries 33; 3700; Tongeren (Berg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assessors - Automobiles. List of products are Surveyors & valuers - General.
The main activity of Keymis F is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Keymis F is not available. You also can look at reviews of Keymis F, open positions, location of Keymis F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keymis F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keymis F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keymis F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keymis F, employees, financial statistics.