Brusselex Brabant Wallon SPRL

Contactgegevens Brusselex Brabant Wallon SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brusselex Brabant Wallon SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brusselex Brabant Wallon SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chenois 55; 1367; Ramillies (Grand-Rosi猫re-Hottomont), België

Telefoon (phone): 081 87 87 88 (+32-081 87 87 88) 081 87 87 88 (+32-081 87 87 88)

Fax (fax): +32 (50) 973-49-84 +32 (50) 973-49-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brusselex Brabant Wallon SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brusselex Brabant Wallon SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brusselex Brabant Wallon SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brusselex Brabant Wallon SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brusselex Brabant Wallon SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brusselex Brabant Wallon SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brusselex Brabant Wallon SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brusselex Brabant Wallon SPRL
Products information Brusselex Brabant Wallon SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01980804443
Ondernemingsnummer: 4964416503
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Brusselex Brabant Wallon SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Assessors - Automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brusselex Brabant Wallon SPRL
(Get full report from official database of BE for Brusselex Brabant Wallon SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brusselex Brabant Wallon SPRL
Addition kinds of activities for Brusselex Brabant Wallon SPRL

348901. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
32559902. Cement, klei refractair | Cement, clay refractory
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
38260201. borescopen | Borescopes
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
63219900. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
79990401. Biljart | Billiard parlor
79991514. Wax museum, commercieel | Wax museum, commercial

Werken bij Brusselex Brabant Wallon SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brusselex Brabant Wallon SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brusselex Brabant Wallon SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brusselex Brabant Wallon SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van Brusselex Brabant Wallon SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Brusselex Brabant Wallon SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brusselex Brabant Wallon SPRL. Laat een reactie achter voor Brusselex Brabant Wallon SPRL. Brusselex Brabant Wallon SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brusselex Brabant Wallon SPRL. Leave a respond for Brusselex Brabant Wallon SPRL. Brusselex Brabant Wallon SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brusselex Brabant Wallon SPRL op de google maps. Adres en contacten Brusselex Brabant Wallon SPRL
Location of Brusselex Brabant Wallon SPRL on the google maps. Address and contacts of Brusselex Brabant Wallon SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Brusselex Brabant Wallon SPRL Brusselex Brabant Wallon SPRL: TER BRONNEN | NEUVILLE J-P. | CENTRE EQUESTRE EUREGIO | ERIC SCHWIND | PROMO PLUS

Other related companies as Brusselex Brabant Wallon SPRL: TER BRONNEN | NEUVILLE J-P. | CENTRE EQUESTRE EUREGIO | ERIC SCHWIND | PROMO PLUS

Brusselex Brabant Wallon SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brusselex Brabant Wallon SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01980804443. Het bedrijf Brusselex Brabant Wallon SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Chenois 55; 1367; Ramillies (Grand-Rosi猫re-Hottomont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assessors - Automobiles. Producten gemaakt in Brusselex Brabant Wallon SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brusselex Brabant Wallon SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brusselex Brabant Wallon SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brusselex Brabant Wallon SPRL, openstaande posities, locatie van Brusselex Brabant Wallon SPRL op de kaart.

Brusselex Brabant Wallon SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brusselex Brabant Wallon SPRL, company assigned to the tax number BE01980804443. The company Brusselex Brabant Wallon SPRL is located at the address: Rue du Chenois 55; 1367; Ramillies (Grand-Rosi猫re-Hottomont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assessors - Automobiles. Products created in Brusselex Brabant Wallon SPRL were not found.
The main activity of Brusselex Brabant Wallon SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Brusselex Brabant Wallon SPRL is not available. You also can look at reviews of Brusselex Brabant Wallon SPRL, open positions, location of Brusselex Brabant Wallon SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brusselex Brabant Wallon SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brusselex Brabant Wallon SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brusselex Brabant Wallon SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brusselex Brabant Wallon SPRL, employees, financial statistics.