Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV

Contactgegevens Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mandellaan 14 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV
Products information Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV

BTW identificatienummer (tax): BE05046813964
Ondernemingsnummer: 4764190673
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Belt backing strips; Belts and straps for industrial purposes; Cordage; Packing threads and twines; Plastic sacks; Polypropylene (PP) film bags; Rope-ladders; Ropes made of natural and synthetic fibres; Sacks; Strapping for tarpaulins; Tightening straps

Product categorie (product category): Assembly Protection Nets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV
(Get full report from official database of BE for Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV
Addition kinds of activities for Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV

20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
28920205. Dynamiet | Dynamite
32310105. Goud, zilver of andere metalen op glasproducten bevestigen | Encrusting gold, silver, or other metals on glass products
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order

Werken bij Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV in sociale netwerken
Look for responds of Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV. Laat een reactie achter voor Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV. Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV. Leave a respond for Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV. Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV op de google maps. Adres en contacten Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV
Location of Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV on the google maps. Address and contacts of Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV: THOMAS WILLI?ME EB?NISTERIE | Beullens Paul | Dupac New | ISS NV/SA | AUTO BENS

Other related companies as Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV: THOMAS WILLI?ME EB?NISTERIE | Beullens Paul | Dupac New | ISS NV/SA | AUTO BENS

Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05046813964. Het bedrijf Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV bevindt zich op het adres: Mandellaan 14 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assembly Protection Nets. Lijst met producten zijn Belt backing strips; Belts and straps for industrial purposes; Cordage; Packing threads and twines; Plastic sacks; Polypropylene (PP) film bags; Rope-ladders; Ropes made of natural and synthetic fibres; Sacks; Strapping for tarpaulins; Tightening straps.
De hoofdactiviteit van Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, openstaande posities, locatie van Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, company assigned to the tax number BE05046813964. The company Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV is located at the address: Mandellaan 14 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assembly Protection Nets. List of products are Belt backing strips; Belts and straps for industrial purposes; Cordage; Packing threads and twines; Plastic sacks; Polypropylene (PP) film bags; Rope-ladders; Ropes made of natural and synthetic fibres; Sacks; Strapping for tarpaulins; Tightening straps.
The main activity of Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV is not available. You also can look at reviews of Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, open positions, location of Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Touwslagerij Tanghe-Vermeersch NV, employees, financial statistics.