L' Atelier a.s.b.l.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • L' Atelier a.s.b.l.

Contactgegevens L' Atelier a.s.b.l.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L' Atelier a.s.b.l.: address, phone, fax, email, website, opening hours

L' Atelier a.s.b.l.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Li猫ge 477 5100 Jambes (Namur), België

Telefoon (phone): 081.30 19 77 (+32-081.30 19 77) 081.30 19 77 (+32-081.30 19 77)

Fax (fax): 081.30 53 60 (+32-081.30 53 60) 081.30 53 60 (+32-081.30 53 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L' Atelier a.s.b.l.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L' Atelier a.s.b.l."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L' Atelier a.s.b.l."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L' Atelier a.s.b.l., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L' Atelier a.s.b.l.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L' Atelier a.s.b.l., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L' Atelier a.s.b.l.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L' Atelier a.s.b.l.
Products information L' Atelier a.s.b.l.

BTW identificatienummer (tax): BE07934020996
Ondernemingsnummer: 2747100830
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Bindings; Cardboard boxes; Contract blister packing; Contract packing of small parts, assortments, screws etc.; Contract packing with foils; Electro-mountings; Envelopes and pocket envelopes for advertising purposes; Fax delivery services; Horticultural equipment; Mechanical welding work; Packaging services, contract packing; Packagings; Packing services; Parks and garden maintenance; Power electronics, industrial electronics; Sheet metal working and forming services; Switch cabinet wiring; Window cleaning services; Wiring work

Product categorie (product category): Assembly Of Electronic And Electromechanical Devices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L' Atelier a.s.b.l.
(Get full report from official database of BE for L' Atelier a.s.b.l.)

Aanvulling soorten activiteiten voor L' Atelier a.s.b.l.
Addition kinds of activities for L' Atelier a.s.b.l.

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
505200. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
23290304. Hockey uniformen: mannen, jongeren en jongens | Hockey uniforms: men's, youths', and boys'
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
38250329. Watt-uur en vraagmeters, gecombineerd | Watt-hour and demand meters, combined
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation

Werken bij L' Atelier a.s.b.l.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L' Atelier a.s.b.l.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L' Atelier a.s.b.l.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L' Atelier a.s.b.l.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

Zoek naar antwoorden van L' Atelier a.s.b.l. in sociale netwerken
Look for responds of L' Atelier a.s.b.l. in social networks

Lees alle opmerkingen voor L' Atelier a.s.b.l.. Laat een reactie achter voor L' Atelier a.s.b.l.. L' Atelier a.s.b.l. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L' Atelier a.s.b.l.. Leave a respond for L' Atelier a.s.b.l.. L' Atelier a.s.b.l. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L' Atelier a.s.b.l. op de google maps. Adres en contacten L' Atelier a.s.b.l.
Location of L' Atelier a.s.b.l. on the google maps. Address and contacts of L' Atelier a.s.b.l.

Andere gerelateerde bedrijven als come L' Atelier a.s.b.l. L' Atelier a.s.b.l.: VVW-WESTHOEK | MUTUALIT? LIBRE PARTENA | H. Verbeke B.V.B.A. | LECOMTE PATRICK | Cofido SA

Other related companies as L' Atelier a.s.b.l.: VVW-WESTHOEK | MUTUALIT? LIBRE PARTENA | H. Verbeke B.V.B.A. | LECOMTE PATRICK | Cofido SA

L' Atelier a.s.b.l. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L' Atelier a.s.b.l., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934020996. Het bedrijf L' Atelier a.s.b.l. bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Li猫ge 477 5100 Jambes (Namur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Assembly Of Electronic And Electromechanical Devices. Lijst met producten zijn Bindings; Cardboard boxes; Contract blister packing; Contract packing of small parts, assortments, screws etc.; Contract packing with foils; Electro-mountings; Envelopes and pocket envelopes for advertising purposes; Fax delivery services; Horticultural equipment; Mechanical welding work; Packaging services, contract packing; Packagings; Packing services; Parks and garden maintenance; Power electronics, industrial electronics; Sheet metal working and forming services; Switch cabinet wiring; Window cleaning services; Wiring work.
De hoofdactiviteit van L' Atelier a.s.b.l. is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L' Atelier a.s.b.l. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L' Atelier a.s.b.l., openstaande posities, locatie van L' Atelier a.s.b.l. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L' Atelier a.s.b.l. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is L' Atelier a.s.b.l., company assigned to the tax number BE07934020996. The company L' Atelier a.s.b.l. is located at the address: Chauss茅e de Li猫ge 477 5100 Jambes (Namur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Assembly Of Electronic And Electromechanical Devices. List of products are Bindings; Cardboard boxes; Contract blister packing; Contract packing of small parts, assortments, screws etc.; Contract packing with foils; Electro-mountings; Envelopes and pocket envelopes for advertising purposes; Fax delivery services; Horticultural equipment; Mechanical welding work; Packaging services, contract packing; Packagings; Packing services; Parks and garden maintenance; Power electronics, industrial electronics; Sheet metal working and forming services; Switch cabinet wiring; Window cleaning services; Wiring work.
The main activity of L' Atelier a.s.b.l. is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L' Atelier a.s.b.l. is not available. You also can look at reviews of L' Atelier a.s.b.l., open positions, location of L' Atelier a.s.b.l. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L' Atelier a.s.b.l., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L' Atelier a.s.b.l., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L' Atelier a.s.b.l., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L' Atelier a.s.b.l., employees, financial statistics.