Les Gaillettes A.S.B.L.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Les Gaillettes A.S.B.L.
Private companiesFood and Kindred Products • Les Gaillettes A.S.B.L.

Contactgegevens Les Gaillettes A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Gaillettes A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Gaillettes A.S.B.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Maestricht,Battice 43 4651 Battice, België

Telefoon (phone): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

Fax (fax): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Gaillettes A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Gaillettes A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Gaillettes A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Gaillettes A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Gaillettes A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Gaillettes A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Gaillettes A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Gaillettes A.S.B.L.
Products information Les Gaillettes A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06614562988
Ondernemingsnummer: 5888092041
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

CNC wood working; Cases of wood; Contract polishing; Displays made of wood; Enveloping services; Food packaging machines; Packaging services, contract packing; Pad printing services; Pallets made of wood; Plastic boxes

Product categorie (product category): Assembly Lines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Gaillettes A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Les Gaillettes A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Gaillettes A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Les Gaillettes A.S.B.L.

863199. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
25150301. Stoelbedden | Chair beds
26319900. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware

Werken bij Les Gaillettes A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Gaillettes A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Gaillettes A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Gaillettes A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

Zoek naar antwoorden van Les Gaillettes A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Les Gaillettes A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Gaillettes A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Les Gaillettes A.S.B.L.. Les Gaillettes A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Gaillettes A.S.B.L.. Leave a respond for Les Gaillettes A.S.B.L.. Les Gaillettes A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Gaillettes A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Les Gaillettes A.S.B.L.
Location of Les Gaillettes A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Les Gaillettes A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Gaillettes A.S.B.L. Les Gaillettes A.S.B.L.: Pierlot J | COIFFURE DYNASTY | SLOTENMAKER ERIC | Huize Coué | Leyre CV

Other related companies as Les Gaillettes A.S.B.L.: Pierlot J | COIFFURE DYNASTY | SLOTENMAKER ERIC | Huize Coué | Leyre CV

Les Gaillettes A.S.B.L. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Gaillettes A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06614562988. Het bedrijf Les Gaillettes A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Rue de Maestricht,Battice 43 4651 Battice. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assembly Lines. Lijst met producten zijn CNC wood working; Cases of wood; Contract polishing; Displays made of wood; Enveloping services; Food packaging machines; Packaging services, contract packing; Pad printing services; Pallets made of wood; Plastic boxes.
De hoofdactiviteit van Les Gaillettes A.S.B.L. is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Gaillettes A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Gaillettes A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Les Gaillettes A.S.B.L. op de kaart.

Les Gaillettes A.S.B.L. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Gaillettes A.S.B.L., company assigned to the tax number BE06614562988. The company Les Gaillettes A.S.B.L. is located at the address: Rue de Maestricht,Battice 43 4651 Battice. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assembly Lines. List of products are CNC wood working; Cases of wood; Contract polishing; Displays made of wood; Enveloping services; Food packaging machines; Packaging services, contract packing; Pad printing services; Pallets made of wood; Plastic boxes.
The main activity of Les Gaillettes A.S.B.L. is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Gaillettes A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Les Gaillettes A.S.B.L., open positions, location of Les Gaillettes A.S.B.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Gaillettes A.S.B.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Gaillettes A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Gaillettes A.S.B.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Gaillettes A.S.B.L., employees, financial statistics.