Isolair-Engineering Systems NV

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Isolair-Engineering Systems NV
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Isolair-Engineering Systems NV

Contactgegevens Isolair-Engineering Systems NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Isolair-Engineering Systems NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Isolair-Engineering Systems NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Swimmenweyerweg 14 3600 Genk, België

Telefoon (phone): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

Fax (fax): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Isolair-Engineering Systems NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Isolair-Engineering Systems NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Isolair-Engineering Systems NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Isolair-Engineering Systems NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Isolair-Engineering Systems NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Isolair-Engineering Systems NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Isolair-Engineering Systems NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Isolair-Engineering Systems NV
Products information Isolair-Engineering Systems NV

BTW identificatienummer (tax): BE09489685058
Ondernemingsnummer: 4619171142
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Assembly installations

Product categorie (product category): Assembly Installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Isolair-Engineering Systems NV
(Get full report from official database of BE for Isolair-Engineering Systems NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Isolair-Engineering Systems NV
Addition kinds of activities for Isolair-Engineering Systems NV

34330103. Gasbrander, huishoudelijk | Gas burners, domestic
37280207. Hubs, vliegtuig propeller | Hubs, aircraft propeller
59620101. Snoepgoed- en snackwinkels | Candy and snack food vending machines
73840101. Photofinishing laboratorium | Photofinishing laboratory
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij Isolair-Engineering Systems NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Isolair-Engineering Systems NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Isolair-Engineering Systems NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Isolair-Engineering Systems NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

Zoek naar antwoorden van Isolair-Engineering Systems NV in sociale netwerken
Look for responds of Isolair-Engineering Systems NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Isolair-Engineering Systems NV. Laat een reactie achter voor Isolair-Engineering Systems NV. Isolair-Engineering Systems NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Isolair-Engineering Systems NV. Leave a respond for Isolair-Engineering Systems NV. Isolair-Engineering Systems NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Isolair-Engineering Systems NV op de google maps. Adres en contacten Isolair-Engineering Systems NV
Location of Isolair-Engineering Systems NV on the google maps. Address and contacts of Isolair-Engineering Systems NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Isolair-Engineering Systems NV Isolair-Engineering Systems NV: X-Com Computers | Christiane | CETEX | C. IMBACH | MR LECLERCQ JACQUES

Other related companies as Isolair-Engineering Systems NV: X-Com Computers | Christiane | CETEX | C. IMBACH | MR LECLERCQ JACQUES

Isolair-Engineering Systems NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Isolair-Engineering Systems NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489685058. Het bedrijf Isolair-Engineering Systems NV bevindt zich op het adres: Swimmenweyerweg 14 3600 Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 718,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assembly Installations. Lijst met producten zijn Assembly installations.
De hoofdactiviteit van Isolair-Engineering Systems NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Isolair-Engineering Systems NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Isolair-Engineering Systems NV, openstaande posities, locatie van Isolair-Engineering Systems NV op de kaart.

Isolair-Engineering Systems NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Isolair-Engineering Systems NV, company assigned to the tax number BE09489685058. The company Isolair-Engineering Systems NV is located at the address: Swimmenweyerweg 14 3600 Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 718,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assembly Installations. List of products are Assembly installations.
The main activity of Isolair-Engineering Systems NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Isolair-Engineering Systems NV is not available. You also can look at reviews of Isolair-Engineering Systems NV, open positions, location of Isolair-Engineering Systems NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Isolair-Engineering Systems NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Isolair-Engineering Systems NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Isolair-Engineering Systems NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Isolair-Engineering Systems NV, employees, financial statistics.