Vanhullebus Dirk BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Vanhullebus Dirk BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Vanhullebus Dirk BVBA

Contactgegevens Vanhullebus Dirk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhullebus Dirk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhullebus Dirk BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Knesselarestraat 13 Box 2; 8730; Beernem (Oedelem), België

Telefoon (phone): 050 78 89 72 (+32-050 78 89 72) 050 78 89 72 (+32-050 78 89 72)

Fax (fax): 050 78 01 98 (+32-050 78 01 98) 050 78 01 98 (+32-050 78 01 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhullebus Dirk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhullebus Dirk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhullebus Dirk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhullebus Dirk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhullebus Dirk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhullebus Dirk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhullebus Dirk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhullebus Dirk BVBA
Products information Vanhullebus Dirk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01079650878
Ondernemingsnummer: 6549468994
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Parking-places (Laying-out)

Product categorie (product category): Asphalt contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhullebus Dirk BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanhullebus Dirk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhullebus Dirk BVBA
Addition kinds of activities for Vanhullebus Dirk BVBA

2079. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
153100. Operatieve bouwers | Operative builders
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
28999922. vlotten | Frit
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle

Werken bij Vanhullebus Dirk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhullebus Dirk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhullebus Dirk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhullebus Dirk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Vanhullebus Dirk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanhullebus Dirk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhullebus Dirk BVBA. Laat een reactie achter voor Vanhullebus Dirk BVBA. Vanhullebus Dirk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhullebus Dirk BVBA. Leave a respond for Vanhullebus Dirk BVBA. Vanhullebus Dirk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhullebus Dirk BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanhullebus Dirk BVBA
Location of Vanhullebus Dirk BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanhullebus Dirk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhullebus Dirk BVBA Vanhullebus Dirk BVBA: ANDRE SCHOENMAEKERS | Spar | G?TE D'ETAPE | Kemtex | ICMA International nv

Other related companies as Vanhullebus Dirk BVBA: ANDRE SCHOENMAEKERS | Spar | G?TE D'ETAPE | Kemtex | ICMA International nv

Vanhullebus Dirk BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhullebus Dirk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01079650878. Het bedrijf Vanhullebus Dirk BVBA bevindt zich op het adres: Knesselarestraat 13 Box 2; 8730; Beernem (Oedelem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Asphalt contractors. Lijst met producten zijn Parking-places (Laying-out).
De hoofdactiviteit van Vanhullebus Dirk BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhullebus Dirk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhullebus Dirk BVBA, openstaande posities, locatie van Vanhullebus Dirk BVBA op de kaart.

Vanhullebus Dirk BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhullebus Dirk BVBA, company assigned to the tax number BE01079650878. The company Vanhullebus Dirk BVBA is located at the address: Knesselarestraat 13 Box 2; 8730; Beernem (Oedelem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Asphalt contractors. List of products are Parking-places (Laying-out).
The main activity of Vanhullebus Dirk BVBA is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhullebus Dirk BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanhullebus Dirk BVBA, open positions, location of Vanhullebus Dirk BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhullebus Dirk BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhullebus Dirk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhullebus Dirk BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhullebus Dirk BVBA, employees, financial statistics.